14 februarie 2010

Copiii de cristal

Copiii de cristal.

8 comentarii:

  1. Copilul de Cristal

    Psihologii au descoperit ca exista doua generatii de copii speciali care au trasaturi diferite de ceilalti copii. Acestia sunt Copiii de Cristal si Copiii de Indigo.
    Copiii de Cristal sunt nascuti incepand cu anul 1995 si au niste ochi enormi, cu o privire intensa. Sunt foarte afectuosi, sensibili, blanzi, au o personalitate cuceritoare, magnetica, sunt intelegatori cu ceilalti si ii iarta. “Cristalele” incep sa vorbeasca destul de tarziu, iar pentru a comunica, se folosesc de un limbaj format din semne pe care si le inventeaza singuri. Au o orientare muzicala evidenta si este posibil sa inceapa sa cante inainte de a invata sa vorbeasca.
    Fata de Copiii Indigo, Copiii de Cristal sunt niste firi fericite si cu un temperament echilibrat. Sigur ca se poate sa mai faca crize de furie, ca orice copil, dar acestia sunt mai mereu prietenosi. Mai intai au venit Copiii Indigo, care isi croiesc drum cu toporul, taind fara mila tot ce este lipsit de integritate. In urma lor, Copiii de Cristal parcurg cararea deschisa intr-o lume mai plina de certitudine si siguranta.
    Aceste doua generatii au fost definite prin termenii Indigo si Cristal, deoarece acestia descriu cel mai exact culoarea aurei lor si modelul lor energetic. Copiii Indigo au in aura o proportie foarte mare de albastru indigo. Aceasta e culoarea caracteristica pentru "chakra celui de-al treilea ochi". Aceasta chakra comanda clarviziunea, sau capacitatea de a vedea energia, spiritele si de a avea viziuni - care este un dar al multora dintre Copiii Indigo.
    “Copiii de Cristal au o aura superba, multicolora, opalescenta, in nuante pastelate, asemanatoare cu efectul de prisma al unui cristal de cuart. Aceasta generatie se distinge, de altfel, si printr-o adevarata fascinatie pentru cristale si pietre. De aici le vine si numele de "Copii de Cristal".”, spune Doreen Virtue.Psihologul spune ca oricum copilul se naste cu abilitati, cu potentialuri pe care apoi le dezvolta in relatie cu mama, familia, mediul, ceilalti. Si din toate aceste interactiuni isi contureaza o personalitate unica.
    Caracteristicile Copiilor de Cristal

    07 Iunie 2008
    Poate ca ai intalnit deja aceasta noua "rasa" de copii, care ne populeaza planeta cu rapiditate. Sunt firi vesele, delicioase si iertatoare. Acesti noi Lucratori intru Lumina, cu varste de la nou-nascuti pana pe la sapte ani, difera de generatiile precedente. Fiinte ideale din multe puncte de vedere, ei arata directia in care se indreapta omenirea ... si este o directie pozitiva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata care sunt caracteristicile Copiilor de Cristal:
    - De obicei sunt nascuti incepand cu anul 1995;
    - Au niste ochi enormi, cu o privire intensa;
    - Au o orientare muzicala evidenta si este posibiI sa inceapa sa cante inainte de a invata sa vorbeasca;
    - Pentru a comunica, se folosesc de telepatie si de un limbaj format din semne pe care si Ie inventeaza singuri
    - Au o personalitate cuceritoare, magnetica;
    - Sunt extrem de afectuosi;
    - Pot fi diagnosticati drept suferind de autism, sau de sindromul Asperger;
    - Au un temperament echilibrat, bland si iubitor;
    - Sunt intelegatori cu ceilalti si ii iarta;
    - Incep sa vorbeasca destul de tarziu;
    - Sunt extrem se sensibili si simtitori fata de ceilalti;
    - Sunt foarte legati de natura si animale;
    - Au un simt artistic si creator deosebit de dezvoltat;
    - Prefera hrana vegetariana si sucurile, in loc de "mancarea obisnuita";
    Pot fi niste exploratori si cataratori neinfricati, cu un simt al echilibrului uimitor;
    - Dau dovada de capacitati tamaduitoare;
    - Sunt foarte interesati de cristale si pietre;
    - Vorbesc deseori despre ingeri, indrumatori spirituali si amintiri din vieti trecute;
    Dupa cum am pomenit mai sus, multi dintre Copiii de Cristal au modele de vorbire intarziate si nu este pentru ei un lucru neobisnuit sa astepte pana la trei sau patru ani, ca sa inceapa sa vorbeasca. Parintii, insa, nu au nici un fel de dificultate sa comunice cu copiii lor tacuti - ba dimpotriva! Parintii se angajeaza in comunicarea de la minte-Ia-minte cu Copiii lor de Cristal - iar pentru a-si transmite gandurile, Cristalele folosesc o combinatie de telepatie, limbaj al semnelor pe care si-l inventeaza singuri si sunete (inclusiv cantece).

    RăspundețiȘtergere
  3. Generatia care i-a precedat pe Copiii de Cristal este cunoscuta sub denumirea de Copiii Indigo si ei au batatorit calea pentru Cristale. Unul dintre darurile spirituale ale Copiilor Indigo este sa simta necinstea, asa cum un caine simte teama. Copiii Indigo stiu cand sunt mintiti, tratati de sus, sau manipulati. Si, intrucat menirea lor colectiva este sa deschida calea spre o noua lume a integritatii, detectoarele interioare de minciuni ale Copiilor Indigo sunt totale, iar spiritul lor razboinic constituie o amenintare pentru unii adulti. In plus, Copiii Indigo sunt incapabili sa se adapteze la situatii disfunctionale - acasa, la lucru, sau la scoala, in afara de cazul in care sunt tratati cu medicamente sau sedative.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iată zece din cele mai obişnuite trăsături ale Copiilor Indigo:

    Ei vin în această lume cu sentimentul că sunt de viţă nobilă (şi adesea se şi comportă în acest fel).
    Au sentimentul că „merită să fie aici” – şi sunt surprinşi că ceilalţi nu gândesc la fel.
    Preţuirea de sine nu e o problemă pentru ei. Adesea le spun părinţilor „cine sunt ei”.
    Au probleme în a accepta autoritatea absolută (autoritatea care nu dă explicaţii şi nu oferă posibilitatea de a alege).
    Pur şi simplu, ei nu vor să facă anumite lucruri; de exemplu, le este foarte greu să aştepte la coadă.
    Se simt frustraţi când sunt încadraţi în sisteme bazate pe ritualuri şi care nu necesită gândire creativă.
    Adesea văd modalităţi mai bune de a face ceva – atât acasă, cât şi la şcoală – ceea ce îi face „spărgători de sistem” (nonconformişti faţă de orice sistem).
    Par antisociali, dacă nu sunt printre cei la fel cu ei. Dacă nu există în jurul lor şi alte persoane cu acelaşi gen de conştiinţă, adesea se interiorizează, considerând că nici un om nu-i înţelege. De cele mai multe ori, le este extrem de greu să suporte şcoala, ca organizare socială.
    Nu reacţionează la impunerea disciplinei pe bază de „vină”, (de genul: „Aşteaptă până vine tata acasă şi află ce ai făcut”.)
    Nu au reţineri când e vorba să vă spună de ce anume au nevoie.
    (extras din cartea 'Copiii Indigo', de Lee Carroll, Jan Tober)

    RăspundețiȘtergere
  5. DISPAR CAND ISI INCHEIE CICLUL KARMIC
    Copiii Indigo sunt foarte sensibili la tot ce inseamna stres si poluare, suferind cel mai adesea de alergii. „Exista douasprezece simptome Shaumbra (care inseamna familie si prietenie profunda) care se manifesta la un om Indigo. In primul rand corpul poate manifesta durere in zona cefei, a umerilor si a spatelui. Acest lucru se datoreaza schimbarilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masura ce samanta lui Hristos se trezeste din interior. Apoi se poate intampla sa planga fara motiv, sa duca o intensa autoconversatie sau sa aiba o dorinta intensa de a merge ACASA, adica de a parasi planeta. Aceasta senzatie apare mai ales cand respectivul om Indigo si-a incheiat ciclul karmic“, a continuat profesorul Zamurovich.
    Dupa Copiii Indigo, peste vreo sapte-opt ani vor veni si Copiii de Cristal care vor aduce cu ei vibratia cristalelor pentru vindecare. Ei vor incerca sa restabileasca ordinea si sa aduca armonia, pacea pe Pamant. Pentru a continua ciclul, vor urma Copiii Curcubeu, care vor fi cu 200-300 de ani mai avansati decat noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum gandesc adultii INGIGO!


    Am primit multe mesaje de la adulti Indigo in ultimele sapatamani si am observat ca in general au doua moduri de gandire. Unii sunt plini de avant, optimisti si cauta moduri in care sa isi utilizeze la maxim capacitatile. Altii sunt tristi,nervosi si cinici, traind cu amintirea experientelor trecute. Nu pot inainta, simt ca viata este grea, fara speranta si sunt de cele mai multe ori blocati in a-i invinui pe ceilalti pentru ceea ce ei vad ca o viata ratata.

    Adultii Indigo, asemeni generatiei Indigo actuale pot fi concentrati fie pe aspectele pozitive, fie pe aspectele negative ale energiei indigo. Aspectele negative sunt deseori sustinute de experiente nefericite din copilarie. Adultii indigo, fiind primii care au adus aceasta energie, s-ar putea sa fi avut prea putin sprijin din partea parintilor si a familiei. Au crescut fiind diferiti si incapabili sa se adapteze folosind furia ca un mijloc de protectie impotriva loviturilor celorlalti. Daca nu s-au schimbat cand au crescut, aceasta furie a continuat si a devenit componenta centrala a vietii lor.
    Majoritatea indivizilor Indigo aleg furia ca un mod de eliberare a frustrarilor din trecut. In cele din urma ajung la un punct in care trebuie sa aleaga daca sa continue viata ca o persoana furioasa sau sa se impace cu trecutul. Aceia care aleg furia si frustrarea isi limiteaza abilitatea de a-si folosi capacitatile, de a creea ceva minunat pentru ei si de a gasi bucuria in viata. Aceia care aleg sa se impace isi dau inteles si scop vietii, folosind experientele trecute pentru a genera schimbarea.
    Adultii Indigo au avut experiente dificile de viata si reconcilierea cu acestea este o alegere pe care trebuie sa o faca. Este usor sa fii furios pentru trecut, dara asta nu il schimba. Adultii Indigo au introdus conceptul alegerii realitatii in care vrem sa traim si chiar ei insisi trebuie sa faca asta. Ei pot alege sa fie furiosi sau impacati, sa isi foloseasca darurile sau sa le retina. Dar, pe de alta parte, noi suntem prfesorii noii generatii Indigo. Nu ii putem invata pe copii nostri sa fie impacati daca noi suntem furiosi. Nu ii putem invata sa isi foloseasca darurile daca noi nu le folosim pe ale noastre. Adultii Indigo au puterea de a alege cum gandesc despre sine si viata lor. Ei sunt prima generatie care are acest dar si este un dar care, daca este folosit cu intelepciune, va conduce la schimbarea pe care isi doresc sa o vada in lume.

    RăspundețiȘtergere
  7. Indigo si Cristal ca Lucratori intru Lumina

    La un curs recent, cineva a intrebat daca persoanele Indigo si Cristal sunt Lucratori intru Lumina. Raspunsul este da: ei sunt parte din transformare si din miscarea catre o noua constienta.
    Rolul persoanelor Indigo ca Lucratori intru Lumina este de a descoperi Intunericul, locurile in care ne aflam in afara integritatii in ceea ce priveste adevarul nostru spiritual si de a forta schimbarea prin insistenta ca aceasta schimbare sa aiba loc. Spre deosebire de generatiile anterioare de Lucratori, acestia nu sunt dispusi sa stea in spate si sa-si faca datoria in liniste pe langa ceilalti.
    Cristalii adauga si ei o noua dimensiune rolului de Lucratori intru Lumina. Ei insista aspra adevarului in modul lor, adesea tacut, dar nu vor fi ignorati. Ei raspandesc Lumina pentru ca sunt foarte conectati si, daca lumea nu este chiar pregatita pentru ei, modul in care stralucesc dezvaluie adevarul in preajma lor. Ei completeaza munca celor Indigo, aducand lumii o solutie pentru Intunericul descoperit de acestia.

    Generatiile care le vor urma vor continua aceasta munca, fiecare indeplinindu-si rolul de Lucrator intru Lumina in noi feluri, intr-o lume care le va fi din ce in ce mai deschisa. Au existat Lucratori intru Lumina in fiecare generatie: aceia care au fost constienti de un adevar diferit si a caror misiune era de a raspandi acest adevar. Majoritatea au lucrat in tacere, in spatele scenei si cu cativa oameni care erau dornici sa se deschida Luminii.
    preluat din: copiii-indigo.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiecare persoană s-a născut cu o misiune specială de a învăţa şi de a evolua. Fiecare dintre noi alege o temă pentru viaţă, şi va lucra asupra unor lecţii de viaţă cum ar fi răbdarea, iertarea sau compasiunea. Dar Îngerii Pământeni mai aleg şi o misiune globală pe lângă misiunea personală ... şi această misiune globală este să ofere un serviciu lumii.
    Dacă ai pasiune sau talent pentru a vindeca, a preda sau a-i ajuta pe alţii, deşi tu însuţi ai probleme cu abuzul de droguri, cu greutatea, provocări relaţionale şi altele asemenea, atunci este posibil să fii un Înger Pământean. Dacă eşti foarte sensibil şi deteşti violenţa sub orice formă a sa, atunci poţi să fii foarte bine un Înger Pământean!
    Acei oameni care nu sunt Îngeri Pământeni îşi trăiesc vieţile pur şi simplu pentru propria evoluţie, odihnă, amuzament. Ei pot părea mărginiţi sau incontestabil nespirituali, deşi sunt tot scântei Divine de viaţă. Vieţile lor au fost pur şi simplu dedicate preocupărilor umane, pământene.
    Misiunea vitală a Îngerilor Pământeni
    Dacă eşti un Înger Pământean, atunci eşti un lucrător puternic întru lumină, cu o moştenire de vindecări şi de miracole, în urma şi înaintea ta. Ai acceptat însărcinarea ta Divină de a veni pe Pământ şi a-ţi răspândi învăţăturile şi energiile vindecătoare.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.