2 februarie 2010

Familia cu mai multi copii.

6 comentarii:

  1. Invata sa iubesti egal, fara a face diferente.
    Invata sa accepti ca trebuie sa imparti dragoste si intelegere la toti copiii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru a va bucura trebuie sa invatati sa convietuiti intr-o familie numeroasa. Sa le daruiti tuturor copiilor tot ce aveti mai bun, fara discriminare.
    Acum, cand aveti in fata o familie numeroasa cu doi sau mai multi copii, trebuie sa va schimbati atitudinea egoista. Invatati sa stapaniti la perfectie operatia de impartire la patru, cinci sau sase.
    Nu uitati!
    Indiferent cat de mica sau de spatioasa este casa voastra, trebuie sa o transformati intr-un camin calduros si primitor. Cuvantul „casa” sa devina „acasa” pentru fiecare copil.
    Indiferent cât de mult o iubiti si o respectati, nu o lăsati pe mama voastra să intervină mai mult decat trebuie in educarea copiilor vostri. Vremurile s-au schimbat, iar bunicii fac fata cu greu noilor metode si tehnologii. Nu acceptati sa fiti dominati de sfaturile babesti.
    Nu o indepartati niciodata pe bunica de copiii vostri. Lasati-o sa-i viziteze de cate ori vrea. Copiii au nevoie de bunica lor. Dar faceti-o sa inteleaga ca nu trebuie sa va domine, ci sa va ajute spre binele urmasilor sai.
    Iubiti-i pe toti copiii vostri la fel de mult. Invatati sa va stapaniti atitudinea egoista.

    RăspundețiȘtergere
  3. De fapt, într-o familie cu mai mulți copii, întotdeauna va exista un copil de rangul 2. Un copil care va fi ultimul la masă. Un copil care când e mic, va mânca mai puțin sau pe furiș, ca să nu își supere familia. Un copil căruia i se vor cumpăra haine mai rar, pentru că au nevoie ceilalți.
    Iar acel copil devine adult. Adultul care la mesele familie va fi întotdeauna cel ce stă la coadă. Cel care e tratat întotdeauna cu condescență, indiferent de ceea ce face pentru familia lui. Cel căruia i se dă un bol de supă de milă, pentru că a venit acasă la părinți, indiferent de situația sa materială. Cel ce se ocupă de treburile murdare ale familiei. Cel care rezolvă probleme și în schimb primește un scuipat în ochi, pentru că nu a făcut exact cum credeau alții.
    Unde stă paria, care chiar își iubește rudele? Întotdeauna într-un colț, umil, așteptând o vorbă bună sau o laudă de la oamenii care îi sunt dragi.

    Asta ar merge, dacă omul acela ar fi singur. Dar când acel om devine o familie, iar omul drag lui, FAMILIA SA, e asimilat omului de rangul 2 care este el, se schimbă situația. Și nimic, NICIODATĂ, nu va mai fi la fel.

    La revedere. Omul de rangul 2 de astăzi își vede de drumul său.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si atunci cand ai iertat odata, NU o mai face adoua oara, pentru ca vei fi din nou dezamagit.
    Mergi inainte pe drumul tau, nu intoarce privirea niciodata inapoi, altfel vei fi iar si iar intors din drum si iar si iar deceptioat si iar si iar pus la zid pentru a "n" oara.
    GO, GO, GO, drumul vietii tale este inainte, inapoi raman doar gunoaiele din viata ta, persoanele toxice care se hranesc facndu-ti rau, care se bucura si se razbuna facandu-ti viata un calvar.
    Persoanele egoiste care sunt in stare a face orice in asi atinge scopul diabolic.
    Persoanele care nu cunosc valoarea umana, cele ce se inchina si merg la Manastire - gandind si pune la cale fapte miselesti pentru a se razbuna si ati face rau.
    Persoanele care se vaita si plang, implorand crezare, inventand fel de fel de minciuni si fapte pe care niciodata nu le-ai facut si care iti este greu sa-ti imaginezi a face asa ceva.
    Scarba imi este de oamenii prefacuti si perversi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar oamenii care au un spirit pervers îţi dărâmă visurile. Singurul lor vis este să le dărâme pe ale altora.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doar oamenii care au un spirit pervers îţi dărâmă visurile. Singurul lor vis este să le dărâme pe ale altora.
    5 februarie 2010, 15:48
    karmella spunea...

    Oamenii perversi cer ajutorul celor care ii pot invata mai bine isi a pune la punct planul minciunii. Isi construiesc ipoteze false plecand de la premiza invatata.
    Perversiunea face parte din viata lor, din asta traiesc, se hranesc, invata si aplica.
    Oamenii perversi INSTIGA si pe altii sa faca parte din planurile lor diabolice.
    Daca mai fac parte si din familia ta, atunci este grav.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.