29 mai 2011

LA MULTI ANI, INGERUL MEU.



Esti un inger trimis pentru a ma calauzi. Esti tot ceea ce mi-as putea dori. Esti viata mea. LA MULTI ANI, INGERUL MEU.

2 comentarii:

  1. ** Daca as avea cate o stea pentru fiecare zi pe care mi-ai luminat-o, acum as tine o galaxie in maini.

    ** Unii vor totul, altii nu vor nimic. Eu vreau ca tu sa zambesti mereu la fel. La Multi Ani!

    ** Iti doresc o viata plina de bucurii implinita de realizari si fericire. Iti doresc ca drumul vietii sa fie lipsit de tristete si probleme, sa-ti fie viata calauzita numai de lucruri frumoase,sincere ca privirea ta si sufletul tau. Iti doresc din tot sufletul ca rautatea oamenilor sa nu te atinga,ca egoisul altora sa nu te afecteze, ca minciuna si rautatea sa nu te marcheze in viata. Iti doresc numai si numai bucurii,realizari si fericire.** Te iubesc ingerul meu. LA MULTI ANI.

    RăspundețiȘtergere
  2. *** Ai un dumnezeu care te aude , puterea dragostei in spatele tau, Duhul Sfant in tine , si tot cerul deasupra ta. Daca il ai pe Pastor, ai har pentru fiecare pacat, calauzire la fiecare rascruce, o lumina pentru fiecare colt si o ancora in fiecare furtuna. Ai tot ce ai nevoie NIMENI NU ti le poate lua.

    *** Ziua in care te-ai nascut a fost trista cerului care a pierdut un inger venind pe lume, iar lumea in care ai venit s-a bucurat cand tu ai zambit, esti ingerul luminii,intelepciunii,intelegerii,echilibrului,dragostei,bucuriei si fericirii. Ramai asa toata viata ta, calauzeste-i pe cei ce se ratacesc. La Multi Ani.

    *** Ai adus in viata noastra puterea de a merge mai departe, bucuria de a te avea in preajma, zambete atunci cand evoluezi armonios si faci ca orice greutate a vietii sa fie mai usoara cand te privim. Ochii tai emana intelegere,caldura sufleteasca, iubire, recunostinta si seninatate.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.