10 septembrie 2012

Frunza de laur

 
 
Doua contraste.
 
 

4 comentarii:

  1. Surprinzator m-am impiedicat in viata mea de o buruiana :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Doua contraste:
    * 1 - Invinsii si
    * 2 - Invingatorii

    Invinsii sunt acei oameni ce intorc capul si se abat din drumul vietii, intanzand o mana de ajutor celor care au nevoie.
    Iar..........
    Invingatorii sunt aceia care isi urmaresc propriile lor interese calcand peste orice pentru a-si satisface nevoile.
    Tu alegi cum vrei sa fi!
    Azi sunt mai saraca ca ieri.....am intors capul si am privit cu intelegere alta persoana, pe care eu am crezut-o importanta in viata mea. Am gresit iar acum platesc.

    Mi-a fost daruita in viata frunza de laur, fara prea mult efort si asta pentru ca mi-am dorit-o foarte mult, dar tot azi constat ca nu o mai pot purta in mani, nu o mai pot ingriji, nu o mai pot ajuta sa creasca sa infloreasca. Ma gandesc ca ar fi trbuit sa o impart sau sa o daruiesc la randul meu,dar din egoism nu am facut-o, sper sa nu fie prea tarziu si atunci cand o daruiesc sa fie pusa la locul cuvenit ei.
    Am pierdut tot ce am cladit si am ramas doar cu floarea mea de laur.
    Dumnezeu sa o binecuvanteze, sa-ti presare in calea vietii numai flori de laur,bucurii si impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca iti doresti ca gradina vietii tale sa ramana numai flori, atunci taie toate buruienile si arunca-le cat mai departe de tine, nu privi niciodata spre ele ca sa nu te induri de lacrimile lor inselatoare, nu asculta rugamintile lor pentru ca vei deveni sclavul lor.
    Ingrijeste-ti florile cu pasiune si dragoste, buruienile arunca-le in foc si toarna si benzina. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adauga vietii tale buchetul de flori strans pe parcursul vietii, zambeste pentru a le arata recunostinta si multumeste pentru izbanda. Inconjoara-ti viata numai cu flori, bucura-te de ele, iubeste-le astfel incat in ficare zi sa mai adaugi cate o floare in buchetul vietii tale.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.