14 octombrie 2009

Ce este visul?

Ce este visul?

5 comentarii:

  1. Visul este o realitate intr-un plan paralel cu al nostru. Ar putea fi descris ca fiind un univers paralel cu al nostru, sau un plan superior celui fizic, pe care unii il numesc Astral.Sa spunem asa - visul apare in tine, in miez de noapte, deoarece este o expresie a afectivitatii tale. In fapt, este o expresie a inconstientului tau. Sa vedem lucrurile cam asa: in mod normal, ratiunea ta iti umple timpul si mintea cu tot felul de lucruri.Din vechi timpuri, oamenii au fost convinsi ca visele prezic viitorul.
    Fiecare personaj din visele tale sunt propriile tale ganduri, propriile tale dorinte, propriile tale temeri. Personajele cu care interactionezi in vis sunt, de fapt, actorii propriilor tale sentimente, jucand un rol pentru a-ti arãta propria ta fatã.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multã lume se intreabã daca un anumit vis poate arãta, de fapt, o realitate nevãzutã la prima vedere. De exemplu, te poti intreba dacã, in cazul prezentat anterior, in care iti visezi prietenul inselandu-te, asa ceva se intampla cu adevãrat si in viata de zi cu zi. Sau, in cazul in care iti visezi un pãrinte murind, se poate ca acesta sã fie un vis precognitiv? Nici gand! Majoritatea viselor nu sunt premonitorii!

    RăspundețiȘtergere
  3. In interpretarea viselor e necesarã o cunoastere a semnificaþiilor universale a elementelor unui vis. De exemplu, moartea poate insemna, de regulã, un final al unei etape, dupã care te poti astepta la un nou inceput sau la o schimbare. Visele ce contin elemente legate de moarte vorbesc, de obicei, de o noutate in viata ta.
    Visele vã pregãtesc pentru viitoarele evenimente din viata constientã. Pe de altã parte, scot in evidentã acele puncte vulnerabile ale vietii unde aveti nevoie de o interventie, de o atitudine care sã vã vinã in ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Există o ramură a psihologiei care se ocupă cu studiul interpretării visurilor petrecute în timpul somnului.S-a demonstrat ştiinţific faptul că o fiinţă umană petrece aproximativ 6 ani din viaţă visând (ceea ce corespunde unei medii de 2 ore pe noapte).

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasand astralul la o parte, si traind visul constient, desi unii dintre noi o poate numii speranta. Indeplineste-ti visurile pentru a reusii in viata tot ce ti-ai propus. Cel mai frumos sentiment fiind acela de ati indeplinii visul, ma refer la visul pur curat, nu la acela de a calca totul in picioare sau de a ranii semenii pentru a ne indeplinii visele.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.