14 octombrie 2009

CIFRA DESTINULUI

2 comentarii:

  1. 1 - Viaţa vă este influenţată de originalitate, de hotărare şi de o ambiţie îndaijită. Vor fi favorizate acele realizări legate de poziţia conducătorului, a inventatorului sau a iniţiatorului.

    2 - Viaţa vă este influenţata de darul de a lucra bine într-o echipă, de a colabora şi de a da dovada de tact şi diplomaţie. Realizările care sunt favorizate sunt legate de poziţia artistului inspirat, a prietenului devotat, a pacificatorului.

    3 - Viaţa vă este influenţată de darul dumneavoastră de a vă exprima cu uşurinţă, de a aduce fericire, bucurie şi veselie celor din jur. Vor fi favorizate acele realizări legate de poziţia creatorului, a animatorului, a aceluia ce aduce veselie înjurul său.

    4 - Viaţa vă este influenţată de talentul pe care îl aveţi de a crea un mediu stabil înjurul dumneavoastra şi de a aborda lucrurile cu spirit practic, construind temelii solide în orice aţi întreprinde. Realizările dumneavoastră vor fi consecinţe ale unui progres constant şi se vor datora calităţilor cîumneavoastră de constructor cu simţ practic şi de persoană de nădejde.

    5 - Viaţa vă este influenţată de capacitatea de a comunica şi de a vă simţi în largul dumneavoastră în mijlocul celorlalţi şi, în egală măsură, de perpetua căutare în direcţia libertăţii şi a progresului. Realizările ce vor fi favorizate vor fi datorate popularităţii, intereselor multiple, acelor trăsături specifice comerciantului înnăscut.

    6 - Viaţa dumneavoastră este influenţată de faptul că sunteţi mereu dispus să vă asumaţi responsabilitatea, să vă valorificaţi creativitatea, şi de darul pe care îl aveţi de a aduce armonie în sufletele celorlalţi. Vor fi favorizate acele realizări legate de poziţia de dascăl, de artist sau de protector.

    7 - Viaţa vă va fi influenţată de capacitatea dumneavoastră înnăscută de a folosi în mod constructiv singurătatea şi intuiţia, şi de căutarea împlinirii mterioare. Vor fi favorizate acele realizări care privesc conştientizarea laturii spirituale a vieţii, o perspectivă filosofică asupra acesteia şi asumarea propriei individualităţi.

    8 - Viaţa vă este influenţată de energia pe care o raspandiţi, de eficienţa dumneavoastră şi de progresul lent, dar sigur, catre recompense materiale. Vor fi favorizate acele realizări legate de poziţia de manager, de cea a filantropului sau, în general, de cea a persoanelor ce dobandesc succesul material.

    9 - Viaţa dumneavoastră este influenţată de darul de a-i înţelege pe ceilalţi, de vederile largi şi de preţuirea acordată compasiunii. Realizările favorizate vor fi legate de situaţia artistului dramatic - nelimitate posibilităţi de împlinire şi independenţă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu este Cel care ne atinge sufletul cu urme de lumină, pentru ca inchisoarea dăruită să fie mai puţin lut şi mai mult templu, iar viaţa începe a se respira aproape apneic dar pe dinăuntru

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.