16 octombrie 2009

Iluzia prieteniei.

Iluzia prieteniei.

5 comentarii:

  1. E greu sa te feresti de fata perfersa a prieteniei,e greu sa te ascunzi de viclenia si minciunile gratuite ale unora, precum si ale prietenilor.
    Si eu voi merge inainte,si imi voi rezolva problemele,si candva poate voi reveni la ganduri mai bune,desi cu mare parere de rau,repet ca nu mai cred in prietenie…sau tabloide cu fete de inger, cuvinte mierloase care ascund doar sufletul oamenilor fara scrupule.
    Iar ceea ce se poate numi prietenie,ultima farama de prietenie,e greu de gasit,dar si mai greu de mentinut vie.Nu mai cred in prietenii,am incetat sa cred in prieteni. AM “inghitit”prea multe minciuni sfruntate si de la ei,asa zisi mei prieteni si de la alti cunoscuti, atotstiutori, oameni superiori rasei umane ......:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca nu e corect sa le raspund cu aceeasi moneda,dar va veni si randul meu.La fel cum s-a intamplat si pana acuma…, imi vin amintiri, cuvinte, vorbe, priviri, fapte in minte cu viteza gandului, se succed una dupa alta ca imaginile unui film horror. Dureros este faptul ca, sunt cat se poate de reale. Avem sufletul inveninat de ura si invidie, am ajuns la stadiul de irecuperabili umani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iluzia prieteniei nu poate fi decât un dezastru...!
    Iluzia prieteniei nu este altceva decat sacrificiu superm, pe care il platim inconstienti si departe de realitate.
    Omul care sufera cu adevarat nu isi etaleaza lacrimile, nu isi afiseaza durerea sufletului, marile dureri sunt mute.
    Omul este cea mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, şi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt minciuni , tradari ce trebuie uitate ,
    Lasate la o parte.
    Sunt clipe , amintiri ce te fac sa zambesti,
    Nu plange , nu fi trista ca inca iti mai amintesti.
    Prietene eram , dar totul a disparut,
    Din cauza egoismului ce a aparut.
    Si din mandrie sau facut greseli,
    La care s-a adaugat mister.
    Interpretari,mizerii aruncate-n vorbe grele,
    Toate au acumulat numai durere.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce multe prietenii nu dureaza? Pentru ca adevarata prietenie nu traieste numai cu simpatie si nu se intrerupe de la o zi la alta numai pentru ca simpatia devine antipatie.
    Prietenia este dificila pentru ca este descoperirea unei alte persoane. Trebuie sa fim gata de a da mult si de a primi putin, sa ne simtim responsabili pentru ceilalti, fara sa ne asteptam ca ceilalti sa fie mereu disponibili pentru noi.Faceti altora ceea ce vreti sa vi se faca voua. Nu faceti altora ceea ce nu vreti ca altii sa va faca voua. Este legea evanghelica a iubirii, dar si legea prieteniei care sa nu fie numai simpatie sau, mai rau, chiar o imatura confuzie intre sentiment si suflet, intre trup si spirit.
    Prietenia nu cere nimic pentru sine si este dispusa a da mai mult decat primesti. Prietenia dulce si rabdatoare, atenta si senina, profunda si vie, matura si puternica este mai tare decat iubirea.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.