14 octombrie 2009

Soare stralucitor, imediat dupa o furtuna

Soare stralucitor, imediat dupa o furtuna

4 comentarii:

  1. Furtuna a venit si a inlaturat acele elemente ale vietii care stanjeneau situatia, purificand atmosfera si rezolvand problemele. Ce-a fost mai rau a trecut si in final situatia se poate solutiona, si refacerea poate incepe. Mai este de lucru, dar deocamdata bucura-te de eliberare si de placerea noilor inceputuri.
    Caldura reinnoirii.
    Negativ
    Teama ca furtuna se va reintoarce curand. A fi paralizat de teama.

    RăspundețiȘtergere
  2. Certurile au rolul de a strange relatia si mai mult, de a o intari.Ar trebui sa stiti deja ca noua, barbatilor in general, nu ne place sa pierdem, nici obiecte ca posesie si nici persoane, cum sunt iubitele. De aici puteti trage concluzia ca daca iubim putem face orice pentru a pastra ceea ce avem si asta e in avantajul vostru dar numai daca stiti sa va folositi de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asuma-ti jumatatea ta de vina - raspunderea pentru argumentele pe care le sustii. Este foarte usor sa te consideri nevinovata, iar pe el sa-l consideri "personajul negativ". Incearca sa vezi lucrurile si din punctul lui de vedere. Asculta ce are el de spus. Nu-ti repeta argumentele in timp ce vorbeste si nu-l intrerupe decat daca simti nevoia unei clarificari. Dupa ce termina de vorbit, trece in revista cele mai importante puncte ale replicii lui. Astfel, se va simti ascultat si inteles.
    Nu te impiedica de lucrurile marunte. Alege cu grija aspectele esentiale pentru discutia voastra.
    Respectati-va reciproc. Nu trebuie sa fii de acord cu celalalt, dar ii poti respecta punctul de vedere. Altfel, relatia voastra se poate fisura iremediabil.
    Atunci cand se cearta, fiecare dintre partenerii unui cuplu isi sustine propria pozitie cu diferite argumente.

    RăspundețiȘtergere
  4. Neintelegerile dese in cadrul unui cuplu arata faptul ca in acea relatie sunt probleme nerezolvate. Astfel acest lucru nu face decat sa mentina o atmosfera tensionanta in cadrul cuplului. Reprosurile nasc alte probleme.

    in urma unor certuri se pot vedea unele schimbari pe termen scurt. Pe termen lung, certurile nu fac decat sa slabeasca relatia;
    priveste problema avand in vedere cauze, solutii. Nu o aborda pentru a-l invinovati pe celalalt.
    vorbeste cu partenerul despre problema (comportamentele, faptele care v-au suparat) – nu transforma discutia in relizarea un portret negativ al celuilalt!
    daca nu reusesti sa rezolvi problema cu partenerul, poti contacta un specialist – certurile nu fac decat sa complice lucrurile.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.