17 noiembrie 2009

Casuta cu povesti.

2 comentarii:

  1. Cand eram copii, bunicii, parinti, educatorii,invatatorii ne spuneau sau ne indrumau sa citim povesti. Fiecare viata a omului este o poveste unica. Fiecare om, are povestea lui.
    Pot fi povesti triste sau fericite, pot fi episoade din viata unui om cu bune si rele.
    Pot fi povesti captivante sau infricosatoare, sau pot fi povesti incredibile. Fiecare in viata lui, constituie o poveste, dar nu toti o facem auzita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va voi relata o poveste care aparent este fericita.

    Doi tineri casatoriti de un an, isi doresc un copil. Dupa un timp scurt Dumnezeu le-a indeplinit dorinta, si au avut, bucurie enorma cand au aflat ca este fetita, isi doreau o fata.
    Bucuria tinerilor a fost nemarginita. La numai 2 luni fetita lor s-a imbolnavit iar medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire fetitei. Tinerii au fost distrusi iar bururia lor s-a transformat rapid in lacrimi si suferinta, nopti pierdute prin spitale si frica ca intr-o zi se poate intampla sa o piarda.
    Deznadajduiti si cu sufletele impietrite de durere au facut tot posibilul sa o salveze. Intr-o zi a aparut in inger pazitor, un medic care venise de la o conferinta din afara tarii lor si le-a spus ca poate face o injectie fetitei pentru a incerca sa o salveze. Parintii au fost de acord sa incerce ultima speranta. In mod miraculos in 2-3 zile fetita si-a revenit, iar bucuria si recunostinta parintilor a fost imensa.
    Cuvintele de multumire au fost mult prea sarace pentru medicul salvator, ingerul pazitor si-a facut aparitia atunci cand nu se mai astepta nimeni si.........totusi s-a intamplat o minune.
    Tineri si-au recapatat copilul iubit, iar ochii lor erau plini de fericire si speranta.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.