15 noiembrie 2009

Cei 7 arhangheli.

Cei 7 arhangheli.

17 comentarii:

  1. Cei 7 Arhangheli si cele 7 Raze ale acestora, sunt:

    Arhanghelul Michael ce deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii.

    Arhanghelul Jophiel ce deserveste cea de-a Doua Raza, denumita si Raza Galbena sau raza Iluminarii si Intelepciunii.

    Arhanghelul Chamuel ce deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Roz sau Raza Iubirii.

    Arhanghelul Gabriel ce deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Armoniei si Puritatii.
    Arhanghelul Rafael ce deserveste cea de-a Cincea Raza, denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.
    Arhanghelul Uriel ce deserveste cea de-a Sasea Raza, denumita si Raza Aurie sau Raza Pacii.
    Arhanghelul Zadkiel ce deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. IERARHIA INGERILOR

    Arhanghelii fac parte dintr-o diviziune a fiintelor Angelice, ce urmaresc si ocrotesc rasa umana. Cei 7 Arhangheli principali lucreaza prin conexiunea numita Culorile Ingerilor si ne acorda asistenta in multe aspecte ale vietii noastre, iar pentru aceasta trebuie doar sa ii invocam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sint 9 nivele in cadrul Ierarhiei Ingerilor, incepind cu cea a Serafimilor, nivel ce este cel mai apropiat de inaltimea la care se afla Sursa, si terminind cu cea a Ingerilor ce sint cel mai aproape de rasa umana.
    Cele 9 nivele, in ordinea apropierii lor de Sursa, sint urmatoarele:

    1 - Serafimii
    Serafimii sint fiinte de Lumina Pura, se afla pe nivelul cel mai apropiat de cel al Sursei si sint considerati a fi Ingerii Luminii Pure, a Iubirii si a Focului. Serafimii stralucesc atit de puternic, incit nu vom putea nicind sa-i vedem cu ochii fizici, dar ii putem accesa prin rugaciuni sau cereri.

    2 - Heruvimii
    Urmatorul nivel este cel al Heruvimilor, ce canalizeaza energia positiva de la Sursa. Acestia au in grija Stelele. Ei reprezinta Intelepciunea Sursei.

    3 - Tronurile
    Tronurile sint urmatorul nivel si dirijeaza energia catre noi, prin Ingerii nostrii Pazitori. Ei sint cercetatorii Sursei, creaza si colecteaza energii positive, si deasemeni reprezinta Justitia Divina. Totodata ei acorda asistenta in probleme de Karma.
    4 - Domeniile
    Domeniile sunt urmatorul nivel si reprezinta Intelepciunea si Intuitia.

    5 - Puterile
    Acestea sunt Ingerii ce tin registrele istoriei umane. Ei ne trimit mesaje de atentionare, atunci cind cineva sau ceva, are intentia de a ne provoca raul. Puterile ne vor ajuta sa vedem din toate punctele de vedere o situatie sau o problema, si ne protejeaza ori de cite ori avem nevoie.
    6 - Virtutile
    Virtutile lucreaza mina in mina cu Tronurile si trimit Energie Spirituala pentru a ajuta oamenii sa isi dezvolte uneltele necesare progresului pe cale spirituala aleasa. Acestia iubesc oamenii si de multe ori infaptuiesc miracole. Virtutile reprezinta deasemenea Curajul extrem.
    7 - Principiile
    Principiile vegheaza tarile, orasele si grupurile de oameni ce se afla pe aceasta Planeta. Ei protejeaza conducatorii politici si religiosi si ii ajuta sa ia deciziile corecte.
    8 - Arhanghelii
    Arhanghelii sint Ingeri ce pot apartine concomitent mai multor nivele, dar de regula prefera sa lucreze cu oamenii cind si unde pot. Ei sint considerati „ trupele Speciale de Forta” a realitatii angelice. Ei canalizeaza energia positiva provenita de la Sursa, catre omenire. Ei au calitati diferite, calitati ce va vor fi presentate detaliat mai tirziu, in acest manual.
    9 - Ingerii
    Ultimul nivel, dar acest lucru nu inseamna ca au o importanta mai mica decit celelalte nivele. Ingerii ne ajuta pe parcursul vietii de zi cu zi si ne aduc informatii si asistenta de la Sursa. Ingerii nostri Pazitori apartin acestui nivel si lucreaza indeaproape cu noi, tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arhanghelul Michael

    Prima Raza - Raza Albastra - Raza Protectiei si a Puterii
    Arhanghelul Michael deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii.
    Arhanghelul Michael ne ofera protectie spirituala si fizica si poate fi invocat oricind si oriunde. Cind aveti nevoie de Michael, chemati-l in felul urmator:
    „Arhanghel Michael, te rog ajuta-ma. Am nevoie de protectia si asistenta ta„
    Arhanghelul Michael ofera Curaj si Protectie atunci cind sinteti speriati si va va ajuta ghidindu-va atunci cind va simtiti pierduti si simtiti ca ati pierdut directia in viata. La fel ca si ceilalti Arhangheli si Ingeri, Michael nu are nevoie de o anumita ceremonie si cu o simpla cerere de ajutor adresata lui, va raspunde imediat.
    Simtiti Raza Albastra patrunzind in Chakra Coroanei, trecind apoi prin toate celelalte Chakre, prin corpul vostru si iesind prin picioare in Pamintul de sub voi. Pe masura ce Raza Albastra paraseste trupul vostru, simtiti si constientizati cum fiecare senzatie de teama si vulnerabilitate va parasesc deasemeni si sint inlocuite cu Curajul si Protectia pe care Arhanghelul Michael vi le ofera.
    Acceptati Protectia si Curajul lui, impreuna cu Iubirea pe care v-o daruieste, si oferiti-i multumiri sincere.

    Sabia Arhanghelului Michael va poate ajuta ca sa taiati si sa indepartati orice legatura negativa pe care o aveti in viata voastra, in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti.
    De multe ori ne simtim, ca si cum ceva ne secatuieste de puteri, atunci
    cind ne aflam in compania anumitor persoane.
    Arhanghelului Michael, ce taie legaturile ce ne conecteaza la energia acelor
    persoane, ne vom simti eliberati de orice senzatie de a mai fi secatuiti de
    puteri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arhanghelul Michael va auzi intotdeauna chemarea voastra - cind sinteti inspaimintati sau cind simtiti nevoia de protectie - pur si simplu rugati-l sa fie linga voi, stind alaturi si fiind gata sa va protejeze in orice situatie ce ar putea sa va cauzeze Teama.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arhanghelul Jophiel
    A doua Raza - raza Galbena - Raza Intelepciunii si Iluminarii
    Jophiel poate fi chemat oricind, dar de regula il chemam cind simtitm nevoia de a fi ghidati din punct de vedere al Intelepciunii si Inspiratiei. Jophiel ne poate ajuta cind avem de sustinut examene, cind lucram la un proiect si la orice altceva ce necesita a minte clara si focalizata pe un anumit subiect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arhanghelul Jophiel ne poate asista deasemenea in situatii conflictuale si ne ajuta sa ne umplem de Inspiratie si Intelegere atunci cind avem in jurul nostru oameni ce nu au aceeasi Cale ca a noastra, sau care se tem de a avea Intelegere Spirituala si care prefera sa inchida ochii in fata unui Adevar.

    RăspundețiȘtergere
  8. In sectoarele vietii dvs., care va provoaca incertitudine, Arhanghelul Jophiel va ajuta sa va clarificati si sa aveti abilitatea de a vedea mult mai clar ceea ce va provoaca aceasta stare de incertitudine in legatura cu Calea pe care trebuie sa o alegeti. Acceptati Intelepciunea si Iluminarea, cu aceeasi Iubire cu care au fost trimise catre voi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Archanghelul Chamuel
    A Treia Raza - Raza Roz - Raza Iubirii
    Arhanghelul Chamuel deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Roz sau Raza Iubirii.
    Arhanghelul Chamuel ne asista in orice problema legata de Inima, de Iubirea de Sine si de Iubirea pentru Ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Invocati Arhanghelul Chamuel, in primul rind sa va ajute sa va vindecati inima si sa va indrume in procesul Iubirii de Sine. Rugati-l sa va umple Inima, mintea si sufletul cu Iubire.
    Odata ce aceasta va avea loc, veti descoperi ca veti atrage catre voi din ce in ce mai multe fiinte umane pline de Iubire si blindete, care vor simti Iubirea ce izvoraste din voi. „ Arhanghel Chamuel, am nevoie de Iubirea si indrumarea ta, sa pot vedea Iubirea ce exista in mine si sa fiu capabil sa o proiectez catre toti si toate din jurul meu. Te rog, ajuta-ma.”

    RăspundețiȘtergere
  11. Arhanghelul Gabriel
    A Patra Raza - Raza Alba - Raza Puritatii si Armoniei
    Arhanghelul Gabriel deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Puritatii si Armoniei.
    Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa lucram cu Lumina si sa ne putem apropia de Adevarul Spiritual. Gabriel ne ajuta deasemeni sa ne imbunatatim abilitatile de comunicare, sa ne exprimam talentele in toate zonele vietii noastre, sa fim capabili de a exprima, simti si transmite bucuria si armonia catre toti din jurul nostru.
    Invocati-l pe Arhanghelul Gabriel, atunci cind aveti nevoie de asistenta in Calea Spirituala pe care ati ales-o si deasemenea cind doriti sa aduceti Armonia in viata voastra si in relatiile pe care le aveti cu tot ce va inconjoara.
    „ Arhanghel Gabriel, am nevoie de asistenta pentru a vedea care este drumul meu spiritual si ca sa ma conduci acolo unde trebuie sa fiu”.

    RăspundețiȘtergere
  12. Arhanghelul Gabriel este in mod particular de ajutor in eliberarea de orice forma de descurajare pe care o puteti primi de la voi insiva sau de la cei din jur.
    Nu ezitati sa cereti ajutorul Arhanghelului Gabriel, sa fie cu voi, si acceptati Puritatea si Armonia cu aceeasi Iubire cu care v-au fost daruite.

    RăspundețiȘtergere
  13. Arhanghelul Raphael
    A Cincea Raza - Raza Verde - Raza Vindecarii si a Adevarului
    Arhanghelul Raphael deserveste cea de-a Cincea Raza, denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.
    Invocati-l pe Arhanghelul Raphael, atunci cind voi sau cineva de linga voi are nevoie de vindecare. Il puteti ruga pe Raphael sa ajute la vindecarea altei persoane decit a voastre, si o va face, dar el nu va interfera cu vointa liber exprimata a celuilalt, asa incit daca aceasta persoana nu doreste vindecarea spirituala, nu poate fi fortat sa o primeasca. Arhanghelul Raphael este deasemenea vindecatorul animalelor, din amindoua regnurile, salbatice si domestice, iar energia subtila a acestuia , este primita cu mare recunostiinta de toate vietuitoarele.
    „ Arhanghel Raphael, trimite spre mine energia ta vindecatoare, acum. Te rog, permite-mi sa simt Iubirea ta si energia ta vindecatoare ce imi patrunde in tot corpul”. Arhanghelul Raphael va poate deasemenea ajuta in vindecarea sufletului vostru de orice trauma remanenta dintr-o viata anterioara. Vizualizati Raza Verde de Luminalinistind orice durere pe care ati adus-o cu voi in aceasta viata, dintr-una anterioara.

    RăspundețiȘtergere
  14. „ Arhanghel Raphael, te rog sa trimiti Raza ta de Lumina Vindecatoare catre ... numele persoanei... pentru a-l ajuta sa aiba parte de o viata sanatoasa, libera de durere si suferinta.”

    RăspundețiȘtergere
  15. Arhanghelul Uriel
    A Sasea Raza - Raza Aurie - Raza Pacii

    Arhanghelul Uriel deserveste cea de-a Sasea Raza, denumita si Raza Aurie sau Raza Pacii.
    Arhanghelul Uriel va ajuta sa aduceti Pacea si Linistea catre Oameni si catre Lume. El lucreaza indeaproape cu Vremea si poate asista Omenirea si Planeta in activitatea de recuperare dupa dezastre naturale, cum ar fi uragane, inundatii, incendii. Invocati-l pe Arhanghelul Uriel ca sa avertizeze inaintea producerii unor dezastre, sau pentru asistenta, dupa ce acestea s-au produs.
    Arhanghelul Uriel va asculta deasemenea, cind aveti nevoie de a aduce Pacea in vietile voastre sau a celor din jurul vostru. Daca simtiti ca aveti un conflict cu cineva din apropierea voastra, pur si simplu vizualizati Raza Aurie a Pacii, a Arhanghelului Uriel, cum va invaluie de la cap si pina la picioare si care aduce instantaneu o calmare a situatiei.

    „ Arhanghel Uriel, te rog sa aduci Pacea, Armonia, Intelegerea si Iubirea in existenta noastra si ajuta-ne sa avem o viata mult mai sigura si bazata pe retrezirea spirituala”.

    RăspundețiȘtergere
  16. Arhanghelul Zadkiel
    A Saptea Raza - Raza Violet - Raza Libertatii
    Arhanghelul Zadkiel deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii.
    Arhanghelul Zadkiel va poate ajuta, daruindu-va Raza Libertatii, a Bucuriei, a Iertarii, a Justitiei si a Eliberarii. Invocind Raza Violet, puteti aduce toate aceste aspecte in viata voastra.
    Folosind Raza Violet, puteti ajuta la eliberarea negativitatii si la
    aducerea libertatii, bucurindu-va astfel de viata si de toate oportunitatile ce
    se ivesc in calea voastra. Deasemeni puteti lucra la fel de bine, pe aspectul
    Iertarii.
    De fiecare data cind il chemati pe Arhanghelul Zadkiel si Raza sa Violet, ajutati la aducerea schimbarilor in plan pamintean si ajutati la pregatirea pentru un viitor spiritual.
    „ Arhanghel Zadkiel, invoc acum Raza Violet, pentru a ma elibera din negativitatea ce ma inconjoara in acest moment.” ( Puteti sa specificati starea care va cauzeaza negativitatea si inabilitatea de a gasi Libertatea ).
    Puteti sa-l invocati pe Arhanghelul Zadkiel, pentru a va ajuta sa va eliberati de orice karma si sa aduceti entuziasm in viata voastra.
    Arhanghelul Zadkiel si Raza de Lumina Violet, va ajuta sa va recistigati libertatea de care aveti nevoie pentru a va indeplini scopurile si ambitiile.

    RăspundețiȘtergere
  17. Invocarea Curcubeului Culorilor Ingerilor
    Desi puteti sa invocati fiecare Arhanghel in parte, cind simtiti nevoia de extra-asistenta si protectie Angelica, puteti sa ii invocati pe toti 7 odata.
    Acest fapt poate fi in mod particular de ajutor, atunci cind viata pare sa va doboare, ca sa schimbati cu repeziciune acest aspect.
    „Arhangheli ai Culorilor, va rog veniti linga mine in acest timp de nevoie, ca sa imi aduceti Iubirea voastra, Protectia, Asistenta, si Vindecarea, pentru a ma ajuta sa inaintez si sa indepartez negativitatea. Va multumesc pentru ca ma auziti in acest timp de nevoi si primesc cu bucurie tot ajutorul pe care mi-l dati.”
    Apoi vizualizati un Stralucitor si Puternic Curcubeu format din
    Culorile Albastru, Verde, Galben, Roz, Auriu si Violet, ce va invaluie si va face sa straluciti si apoi o Raza Stralucitoare de Lumina Alba ce tisneste din acest Curcubeu si patrunde in corpul vostru, incepind din zonacapului si coborind catre picioare si parasind corpul vostru, intra in Pamint. Simtiti aceasta infuzie a Culorilor Curcubeului, ce va usureaza mintea, corpul si sufletul, si care va aduce Asistenta, Pacea, Protectia si Vindecarea pe care le meritati.
    Eliberati orice teama si negativitate si simtiti caldura Ingerilor vostri, in timp ce isi infasoara aripile in jurul vostru.
    Traducerea: Mirela Simonescu

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.