17 noiembrie 2009

Doamna in negru.

Doamna in negru.

4 comentarii:

  1. In viata culoarea neagra, semnifica eleganta, distinctie.
    Vorbind despre culoare este ok, dar semnificatia culorii uneori in hainele pe care le purtam poate denota si tristetea si recunoastinta pe care o putam unei persoane care a parasit lumea trupeasca. Moartea unei persoane dragi ne poate deceptiona si intristra, ne aduce regret si suferinta.
    Daca am fi avut totdeauna cu moartea in gand si inaintea ochilor, n-am face pacate, nu am mai fi rai cu semenii noastrii si nu numai cu fapta dar, nici cu cuvantul sau cu gandul.
    Nu am putea gandii cu ura si razbunare asupra oamenilor din jurul noastru, si nici nu am putea face rau nimanui in viata. Dar mintea oamului uita deseori ca viata are un inceput dar si un sfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca din mitologie "moartea" ridica foarte multe semne de intrebare asupra oamenii, este un mister al vietii inexplicabil pana in acest moment. Nimeni nu poate spune ce se intampla atunci cand un om moare. Omul inca nu a putut deslusi unul dintre cele mai mari enigme ale oamenii, si nu cred ca va putea vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Moartea este unul din lucrurile care fac continuitate vietii dar sub o alta forma, cea spirituala.
    In viata trebuie sa ne ducem fiecare un aport, unul langa altul....dar cand murim....murim singuri. Moartea este viata eterna,este ceea ce nu suntem noi, ceea nu nu putem intelege si percepe. Misterele unei noi trepte spirituale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sufletul fiind nemuritor, îsi continua activitatea si în lumea cealalta, adica o va continua de acolo de unde a ramas cu facerea binelui în momentul mortii. Cât priveste nedreptatile, suferintele pe care pe nedrept le-am îndurat din partea oamenilor, vor fi recompensate la Cer.
    Si Platon zice ca în viata viitoare justitia divina va corecta justitia omeneasca.
    Dupa ce mori, o vreme o sa te mai tina minte cei dragi, unele persoane care te-au indragit. Ti se va simti lipsa din casa, din jurul cunoascutilor, prietenilor. Destul de dureros sa stii ca nu se va mai întoarce niciodata, extrem de dureros daca iuesti persoana disparuta.
    Dar ca si inceputul vietii, sfarsitul este inevitabil.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.