17 noiembrie 2009

Inger cazut.

Inger cazut.

5 comentarii:

  1. Constient sau nu, oamenii au o datorie fata de alti oameni inconstient. Astfel ca unii dintre noi putem fi sprijin pentru altii, dar pot fi si invers.
    In drumul vietii intalnim oameni pozitivi sau negativi in viata noastra.
    Vorbind de oamenii negativi care aduc in viata noastra numai necazuri, suparari, decaderi si tristete. Evitarea acestor oameni atunci cand constientizezi negativisul lor asupra ta, duce inevitabil la anulaarea problemelor aparute pe parcursul vietii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii negativi apar aparent ca o salvare a momentului critic, dar odata ce ii ai in preajma ta esti vrajit de aparente care desigur te vrajesc. Odata iesit de sub vraja lor perfida, vei simti ca esti la capatul unui alt drum in viata, poate dezorientat, poate trist, poate deznadajnuit, dar.......nu trebuie sa renunti, mergi cu capul sus ( asa cum imi spunea cineva odata) mergi inainte fara a te oprii in loc, fara a te gandi.
    Mergi pe drumul pe care il doresti, cu urcusuri si coborari, vei realiza ca la sfarsitul drumului esti mai puternic iar laurii realizarilor sunt numai ai tai, si nu este nevoie de a pleca capul in fata celui care crede ca lui ii apartin victoriile si reusitele tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu de putine ori, in ultima perioada auzim astfel de remarci <" daca nu eram eu, nu ar fi reusit"> , <" daca nu il ajutam eu, nu ar fi ajuns aici"> , < am facut totul pentru el">.
    Gandind in aprofunzimea cuvintelor se pare ca este adevarat ca fiecare isi aduce aportul al indeplinirea unor lucruri, dar sa nu uitam ca nimeni nu este singur pe lume, nimeni nu reuseste singur in viata, aportul fiecaruia are importanta lui si nu in ultimul rand si celelalte persoane care ti-au fost alaturi au primit ajutor la randul lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa va intreb un lucru: De cate ori ati auzit si ati fost injositi de cei ce va fura demnitatea si rodul muncii si realizarile voastre, cu sau fara ajutor evident?
    De cate ori? Din experienta mea.....la fiecare zambet provocat de o mica realizare ( recunosc ca nu am avut realizari spectaculoase, deoarece am constiinta)am auzit sau au aparut persoane care si-au insusit in totalitate realizarile.
    Am admirat intodeauna acei oameni care au in bagajul vietii lor cunoastinte bogate si de la care ai ce invata, i-am admirat si am cules incet, incet din ceea ce am considerat ca este bun si constructiv in viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. De cate ori ati fost ingenchia-ti de alti oameni, si de cate ori ati facut compromisuri?
    De cate ori ati fost obligat sa mintiti?
    De cate ori ati fost victima?
    De cate ori ati fost invinuit si s-a aruncat cu pietre in voi de altii care nici nu ii cunosti?
    De cate ori ai fost calcat in picioare de alte persoane pentru a reusii ele?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.