17 noiembrie 2009

Intruchiparea perfectiunii.

Intruchiparea perfectiunii.

5 comentarii:

  1. Dupa cum se stie nimic pe lume nu este perfect, iar omul nu traieste in perfectiune.
    Perfectiunea este inca un mister de care noi oamenii nu il vom cunoaste niciodata in viata, cu siguranta dar o dorim. Adeseori am intalnit in viata mea, oameni care isi doreau a fi perfecti, sau mai rau altii care se credeau perfecti, sau altii care cereau ca cei din jurul lor sa fie oameni perfecti. Mda!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta in viata fiecaruia a exista o clipa in care am cautat perfectiunea, important este sa te trezeste repede la realitate si sa constientizezi ca NU EXISTA PERFECTIUNE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai intalnit persoane care arata ca scosi din cutie? Totul este ordonat atat pe ei cat si pe langa ei. Ii nemultumeste intodeauna neglijenta celorlalti si au standarde ridicate de evaluare a lumii inconjuratoare. In general, sunt neincrezatori in ceilalti si prefera sa munceasca singuri la un proiect pentru ca totul sa iasa aparent perfect. Daca ai un astfel de sef este dificil sa-l multumesti. Greseala este vazuta ca o slabiciune si nu exista in vocabularul lui. Ii auzi de multe ori spunand: "Oamenii gresesc! Este foarte greu lucrul cu oamenii pentru ca te dezamagesc." Este foarte greu pentru ei sa recunoasca ca au gresit sau sa-si asume raspunderea greselii.
    Va amintiti cate persoane din viata voastra au spus ca ele fac sau sunt perfecte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Omul perfect nu e acela cu 10 milioane in portofel, omul perfect nu e blonda frumoasa, cu ochi albastri, pe care o fraiereste un tigan si o duce la produs, omul perfect nu este parintele care te lasa sa vii beat la ora 4 noaptea de la discoteca, fara sa te intrebe nimic, omul perfect nu e cel care doarme si are de toate. Omul perfect nu e acela ce umbla dupa aventuri, ci acela care iubeste din toata inima, si care isi proiecteaza viata in functie de fiinta iubita, nu de el. Omul perfect nu e acela care mananca lacom o ciocolata, ci acela care te roaga cu o ciocolata. Un om perfect poate fi gras, slab, urat, frumos, inteligent, placut, cu simtul umorului. Omul perfect exista, atata timp cat isi face propriile reguli si nu este condus de altii, atata timp cat isi asuma riscuri si nu se teme sa manance pachetelul pe care il are de acasa, in schimbul unui meniu de la restaurant.
    Omul poate fi considerat "perfect" atata timp cat isi depaseste din limita normala care si-a impus-o.
    Apreciaza-te singur, si acorda-ti perfectiunea ca un premiu al vietii, nu astepta la altul sa o faca in locul tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai grev lucru este atunci cand, o persoana cunoascuta sau la care ti foarte mult, te injoseste pentru ca ti-ai permis sa gresesti si ai deviat fara voia ta, un pic de pe drumul perfectiunii.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.