17 noiembrie 2009

Magia noptii.

Magia noptii.

3 comentarii:

  1. Noaptea este acel timp cand organismul omului se odihneste, viseaza, se relaxeaza pentru a putea continua mai departe si a duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus ziua.
    Organismul se alimenteaza cu energie.
    Noaptea ne apartine fiecaruia dintre noi, Dumenezeu a lasat oamenilor noaptea, indiferent de statul fiecaruia dintre noi, toti suntem egali in fata divinitatii, tuturor le aparte noaptea.
    Fiecare dintre noi pretuim magia noptii, luna, stelele, linistea, relaxarea si odihna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noaptea ficare dintre noi este el cu sine insasi, nu percepem zgomotul din jur, forfaiala, agitatia. Noaptea fiecare dintre noi este stapanul lui insasi.
    De cele mai multe ori linistea noptii te ajuta sa te concentrei asupra lucrurilor aparute pe parcursul zilei, te ajuta sa gandesti rational, ai timp de tine si de sufletul tau.
    Poti privi stelele in splendoarea lor, luna cu lumina ei si linistea desavarsita care iti cuprinde sufletul si mintea.
    Noaptea poti fi poet, actor, drumet sau orice altceva.
    Noaptea poti fi TU.

    RăspundețiȘtergere
  3. In fiecare an, pe 24 iunie, romanii sarbatoresc asa cum se cuvine, cu multa veselie, cant, joc si voie buna sarbatoarea Sanzienelor. Despre noaptea aceasta se spune ca este magica si ca toate minunile sunt posibile. Sarbatoarea de Sanziene e legata de cultul recoltei, al vegetatiei si prezinta un amestec fascinant de crestinism, paganism si vrajitorie. Obiceiurile legate de Sanziene sunt multe si diferite de la o zona la alta.
    Potrivit legendelor, Sanzienele sunt fete foarte frumoase care... traiesc prin paduri si campii.
    Noptea de Sanziene este cel mai potrivit moment pentru intalnirea celor indragostiti, celor care doresc as intalni destinul.
    Roua din noaptea Sanzienelor semnifica o importanta deosebita. Din batrani se spune ca daca te stropesti cu aceasta roua pe trup, devi suplu si frumos. Tot in noaptea Sanzienelor fetele pot visa ursitul.
    sursa "ziarul de mures".

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.