17 noiembrie 2009

Puterea gandului.

Puterea gandului.

7 comentarii:

  1. *Ai grija ce gandesti pentru ca gandurile tale pot deveni vorbe!

    *Ai grija ce vorbesti pentru ca vorbele tale pot deveni fapte!

    *Ai grija ce-ti doresti pentru ca s-ar putea sa se intample!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gindul este una din energiile cele mai subtile si bineinteles extrem de puternice.Prin gind se poate lua legatura telepatic cu alte persoane, viata noastra de zi cu zi este o materializare a gindurilor noastre. Suntem ceea ce gindim si mincam!
    Sunt oameni care pot materializa instantaneu orice , oameni care materializeaza lucruri fara sa vrea asta si mai sunt oameni care nu recunosc ca isi materializeaza situatii

    RăspundețiȘtergere
  3. Gandul este cel care coordoneaza mintea si pasii omului. Daca il exersezi devine foarte puternic. Un gand puternic poate ajunge oriunde, poate trece prin orice, poate lovi oricand. Primii pasi spre acest drum pot incepe de la o simpla dorinta , apoi la o impunere de a o avea, iar in final la siguranta de sine.....gand , putere, incredere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gândul întrece lumina în viteză

    În timp ce lumina călătoreşte cu circa 300.000 de kilometri pe secundă, gândurile ajung practic instantaneu la locul de destinatie.
    Gândul este mai fin decât eterul.
    Într-un mod asemănător se comportă şi mintea omului. Un sfânt ce emană valuri spirituale de pace, armonie şi echilibru, trimite de fapt în lume gânduri de pace şi armonie. Acestea călătoresc mai repede decât lumina în toate direcţiile, pătrunzând în minţile altor oameni şi producându-le, prin fenomenul subtil al rezonanţei, gânduri similare de armonie şi pace. În schimb, un om angrenat în activităţi lumeşti, a cărui minte este plină de gelozie, răzbunare şi ură, emite gânduri discordante ce pătrund la rândul lor în minţile a mii de oameni, creându-le stări asemănătoare, dizarmonioase,
    atunci când un gând, bun sau rău, străbate mintea unei persoane, el dă naştere unor vibraţii uneori perceptibile sub forma unor clisee perceptibile uneori de anumite persoane.
    Forţa sau puterea gândului este atât de mare, încât poţi învârti pământul prin intermediul ei. Ea poate fi transmisă de la un om la altul.
    Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona. De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).
    Gândul pur este mai ascuţit decât tăişul lamei. De aceea, nu emiteţi decât gânduri sublime, pure. Acest lucru este posibil prin cultivarea puterii gândului, care este o ştiinţă exactă.
    Cei care emană gânduri de ură, gelozie, răzbunare şi răutate sunt cu adevărat oameni foarte periculoşi. Ei întreţin în lume o atmosferă de agitaţie şi zbucium.
    Orice gând are greutate, formă, mărime, culoare, calitate şi putere, ce pot fi percepute de către clarvăzători prin ochiul interior.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel care rosteşte adevărul şi a dobândit puritatea morală are întotdeauna gânduri puternice. Cel care reuşeşte să şi controleze mânia în urma practicii îndelungate, are o putere mentală uriaşă.
    Gândirea umană nu are practic limite. Cu cât o minte este mai concentrată, cu atât va fi mai mare puterea sa de a se focaliza într o singură direcţie.
    Distrugeţi gândurile răzleţe, dezordonate. Alegeţi un subiect şi analizaţi i toate aspectele. Când vă gândiţi la un subiect anume nu permiteţi niciodată altor gânduri să patrundă în mentalul vostru conştient.

    Voinţa este dinamismul forţei sufletului. Când operează ea, toate puterile mentale se reunesc: puterea judecăţii, a memoriei, a înţelegerii, a conversaţiei, a raţiunii, a discriminării, a reflecţiei şi a deducţiei.
    referat

    RăspundețiȘtergere
  6. Puterea gandului apeteaza anumite informatii venite sau spuse prin intermediul telepatiei.
    Anumite informatii le poti afla ascultandu-ti vocea interioara, care intodeauna te conduce pe drumul bun, descifrand si cele mai ascunse ganduri.
    Nu de multe ori se intampla sa gandesti un lucru si la putin timp acela sa se implineasca asa cum l-ai gandit. COOOOL.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prin puterea gandului intodeauna iti vin raspunsurile la dilemele care te cuprind, pot apare ca secvente dintr-o sceneta, pot veni ca o idee, pot fi interpretate de alta persoana, intodeauna se gasesc raspunsuri si poti evita foarte multe situatii neplacute.
    Intr-o zi am fost pusa intr-o situatie periculoasa, fiind martora unor actiuni periculoase, desi eram nervoasa si suparata de actiunea scapata de sub control, intr-o fractiune de secunda am realizat tot ceea ce se intampla, cum s-a creeat acest precedent, cine l-a creeat, de ce si efectele de dupa.
    Desi situatia in acele momente prezenta doar un scop, am realizat ca de fapt era un cumul, fiind premeditate de mai multe persoane iar planul de a se indeplinii aceste premeditari, a dus la greseli fatale. Un sentiment de respingere si autoaparare a aparut pentru a nu cadea in capcana celor ce au premeditat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.