2 decembrie 2009


3 comentarii:

  1. In ultimii ani, asistam la manipularea oamenilor, la minciuni si fel si fel de acte murdare aduse oamenilor de rand, de toti cei ce au un statul social mai ridicat. Probabil voi fi condamnata sau se va crede ca am ceva impotriva lor,cu mana pe inima va spun ca va inselati, nu am nimic cu nimeni, dar m-am saturat sa ascult sau sa vad oameni manipulati si mintiti cu nerusinare doar pentru a-si indeplinii unul si altul interesele meschine.
    Valorile morale ale acestora raman istorie si sunt mult prea evident distructive pentru restul populatiei.
    Cu siguranta toti stim si suntem constienti ca pe nimeni nu intereseaza de soarta celui de langa el,fiecare va face orice ii sta in putinta si putere pentru a-si indeplinii nevoile persoanalesi numai cele personale am subliniat acest aspect.
    Societatea romaneasca este una bolnava si avida dupa putere, suntem extrem de lacomi, suntem in stare a calca peste cadavre pentru a ne realiza scopurile personale, asta se intampla in ultimii ani. RUSINE.
    Bunul simt este confundat adesea cu prostia, nu de putine ori am auzit acest cuvant, "esti prost (a)" iar daca as fi prost(a) cu acte in regula sau cu un aviz medical probabil mi-as pune semne de intrebare asupra sanatatii mele psihice, dar......spre dezamagirea altora nu detin un astfel de act, ci doar mai mult bun simt decat il au unii dintre noi. Sa nu uitam ca bunul simt are o limita!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte multe semne de intrebare in ceea ce priveste minciuna, aici ma refer la minciuna grosolana si la manipularea oamenilor, la instigare, la invrajbire si la disperarea unor care sunt in starede a face gesturi disperate si de a spune lucruri neadevarate.
    Ufff...cel mai greu va fi momentul adevarului, iar umilinta lor sper a fi, pe masura faptelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. In ultimele zile in politica acum inainte de alegeri, se fac coalitii.

    In viata de zi cu zi a noastra, a oamenilor se procedeaza la fel. Am vazut si auzit facandu-se coalitie pentru a putea desfinta o persoana, asa ca totul in jur este mizerie si minti bolnave, de la oameni de rand la oameni care reprezinta statul, oameni necunoscuti dar care sunt extrem de folositori in a face rau si a instiga, oameni in uniforma statului cu legea in mana care ajuta si invata pe cei care doresc a face rau.
    Astea sunt valorile societatii romanesti, acestia suntem noi romanii.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.