15 decembrie 2009

Urari de sarbatori.

16 comentarii:

  1. Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"

    RăspundețiȘtergere
  3. Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!
    De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand ma visezi. Deci dormi mai mult, ca sa visezi, sa vezi cum sunt cand nu ma vezi..
    Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun Ca i-ai scris si c-o sa vina Sa-ti aduca in pumni lumina Langa brad si langa foc Sa-ti aduca mult noroc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
    Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!
    Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si’n anii urmatori!
    Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit
    Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

    In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte.

    Sa ninga’ncet deasupra ta cu fulgi de fericire.
    sa fie visul tau un zbor de implinire.
    povara vetii sa-ti fie car cu sanatate.
    sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate
    sa ai oricand in drumul tau un soare zambitor
    sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Reteta pentru un an bun:

    - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie,ura, invidie, frica,irascibilitate si stress.

    - Se imparte fiecare luna in 28

    - 31 zile,dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!

    - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca,1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si … o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.

    - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

    Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber,insotita de LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  9. Inimioare…fluturashi…zambete de ingerashi…trandafiri catifelatzi…bafta-n viatza,bucurii…numai asta-ti pot dori…sa ai norok si fericire sa ai parte de iubire…sa faci tot ce iti doresti, sa iubesti si sa traiesti…sa fii bucuros in viatza, sa ai zambete pe fatza…si in incheiere-ti spun:La Multzi Ani si un gand bun!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mos Craciun a plecat, un cadou el ti-a lasat, acum vine Anul Nou cu un alt frumos cadou, ca un tort mare si dulce, mangaiere iti aduce, cu blatul de fericire si cu crema de iubire! glazurat cu ciocolata ca iar am facut-o lata! si la anul ce vine sa ne revedem cu bine! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
    cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
    cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

    Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
    Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
    sanatate, belsug şi impliniri.
    Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
    E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

    RăspundețiȘtergere
  13. A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori! Un an nou fericit si “La multi ani!”
    E CUMPANA DINTRE ANI! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.
    Nu te intrista,
    Primeste aceste ganduri,
    Ca dar din partea mea!
    venit Craciunul!! Zambeste, viseaza, pune-ti o mie de dorinte si vibreaza de fericire! E vremea sa credem in magia zilelor Sarbatorilor de Iarna! La cati mai multi fulgi de nea, si fiecare fulg sa fie o dorinta-mplinita!

    Va doresc ca Mos Craciun sa v-aduca daruri multe.
    Azi, in ziua de Ajun gandurile sa le-asculte
    Si sa va aduca-n casa armonie,
    Lucruri bune, vesele,
    Pace, liniste in suflet,
    Cat mai multa dragoste!

    RăspundețiȘtergere
  15. Craciun Fericit cu sanatate!
    Domnul sa iti dea de toate:
    Un strop de fericire,
    Unul de iubire,
    Unul de noroc,
    Toate la un loc!

    Miros de brad,
    Parfum de flori,
    Bat in ferestre uratori.
    Clipesc pe cer mii de culori,
    Fiti fericiti de sarbatori,
    Acum si-n anii urmatori!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

    Sa ne amintim ca fiecare atingere a unui fulg de nea nevinovat care cade si ni se topeste pe ploape ori pe frunte,ca fiecare atingere a gerului necrutator al iernii,ca fiecare 24 a lui decembrie si fiecare brad impodobit afara sau in case, ca fiecare declaratie ce vine din suflet ...nu-i nimic altceva decat Spiritul Craciunului, care trebuie sa ne inunde sufletele oriunde si cu oricine am fi!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.