29 ianuarie 2010

Curentul EMO!

Un comentariu:

  1. EMO - este un curent care a luat o amploare ingrijoratoare in ultimul timp prin tineri. Ficare dintre acesti tineri isi dezvaluie o hipersensibilitate, care de foarte multe ori demasca nesiguranta. Curentul EMO este in special primit si raspandit printre cei emotionali, manifestandu-si durerea sufletesca anumite stari prin a-si face rau insasi.
    Sunt persoane care au suferit cel puțin o traumă în copilărie și nu au reușit să treacă peste ea.
    Ei sunt oameni retrasi... vorbesc in mare parte cu cei din grupul lor (format din alti emo)... sau pur si simplu reping alte persoane din viata lor. Aici putem vorbii si de cei care parintii i-au invatat sa accepte doar un anumite persoane in viata lor, cum ar fi: aceasta poate fi prieten(a)ul tau deoarece are acelasi statut cu al tau.
    Ei fac parte din noul val de adolescenti.Inseamna sa fii rupt de lume si mai tot timpul trist. Nu ii uneste doar stilul vestimentar, ci si muzica pe care o asculta, dar, mai ales, atitudinea fata de viata: sunt retrasi, depresivi, melancolici, antisociali si se cresteaza cu lama pe corp, iar unii dintre ei ajung chiar sa se sinucida.
    Vor sa fie emo si atunci incepe marea lor transformare,un mod de viata, unul care nu este deloc usor, pentru ca are de luptat zi de zi cu prejudecatile celor din jur. Emo vine de la cuvantul “emotional”, care inseamna emotie.
    Ei sunt copiii emo, iar curentul, care a patruns si la noi in tara de cativa ani, aduna din ce in ce mai multi adepti din randul celor aflati la o varsta dificila.
    De multe ori, aceste persoane au tendinta sa se urasca, sa se considere inferioare, toate culminand, uneori, cu tentative de sinucidere.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.