13 ianuarie 2010

In 2010

5 comentarii:

  1. Am intrat intr-un nou an: 2010
    Am trecut plini de sperante si visuri, am lasat in urma. norii furtunii si am ales roua diminetii plina de soare.

    * Sper să am de a face doar cu oameni inteligenţi şi bine intenţionaţi.

    * Sper sa-mi pot indeplinii cel putin 80% din planurile alocate pentru 2010.

    * Sper sa fiu mai inteleapta si sa nu mai acord increderea oamenilor, asa cum am procedat pana acum.

    * Imi doresc perseverenta in plan profesional si rezultate care sa faca diferenta. Valorificarea unor oportunitati de dezvoltare personala si profesionala

    * Intocmirea de liste de prioritati pe toate planurile si canalizarea tuturor eforturilor pentru respectarea acestora, fara a lasa loc altora a interveni.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!
    De multe ori cand ma rugam, ma gandeam sa-mi indeplineasca bunul Dumnezeu dorinta pe care o aveam, iar EL stia cand, cat si de ce aveam cea mai mare nevoie, iar din aceasta pilda am invatat ca nu trebuie sa-i cer ceva anume, ci doar sa ma rog, pentru ca bunul Dumnezeu stie de ce am nevoie si e acolo unde suntem fiecare.....
    Doar EL a contabilizat lacrimile de pe obraz, doar EL stie de cate ori a intervenit salvandu-ma din ghearele fiarei, de razbunarea prostilor, de gurile spurcate pline de ura si foc a cunoscutilor, de minciunile si intrigile aruncate la voia intamplarii, doar EL va intoarce roata amaraciunii asupra celor care m-au lovit fara mila.
    Ca drept recunostinta eu spun: “Iubite Doamne, Tu imi cunoști nevoile, așa că eu le pun în mâinile Tale.”

    RăspundețiȘtergere
  3. Dorintele mele pentru anul 2010 sunt firesti ca de altfel voi toti, cei cu bun simt si mai ales cu simtul realitatii.
    Tot ce mi-am propus este realizbil, ceea ce va doresc si voua.
    Mi-am propus multe provocari si curajul de a merge mai departe pentru realizarea acestora.
    Hai sa vedem in horoscop ce rezerva anul 2010 - desigur in linii mari:
    GEMENII -două linii verticale paralele, care se sprijină pe o linie orizontală, şi sus sunt acoperite de o altă linie orizontală. Sunt cei doi gemeni, doi stîlpi ai înţelepciunii, sau două linii ale destinului, delimitate de două niveluri – cel fizic, jos, şi cel metafizic, sus. Simbolul nu conţine linii curbe, deci este pur raţional, cerebral.
    Planetă dominantă : Mercur – planeta comunicării, cea care ghidează gândirea intelectuală şi raţională.
    Numere norocoase: 3, 12, 21, 30, 48, 57
    Zi norocoasă: miercuri
    Pietrele preţioase purtătoare de noroc: agate, carneol
    Locuri prielnice: localităţile aflate la mare altitudine
    Verb reprezentativ: “a gândi”
    Culori favorite: galben

    Partea sensibilă a corpului : sistemul nervos este cel care domină această zodie, la fel ca şi braţele, umerii, mâinile şi plămânii.Deşi au o aparenţă fragilă, există nenumărate cazuri de longevitate printre gemeni.
    Cuvintele-cheie: Susţinere, împrumut, toleranţă, înţelegere, sprijin reciproc, prietenie, generozitate, încurajare, stimulare, recompense, optimism, încredere.
    Sfatul astrologului pentru 2010: Înţelege-te pe tine însuţi, acordă mai mare atenţie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vieţii, canalizează sexualitatea într-o direcţie constructivă, reformuleaza-ţi viaţa în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!
    Tranzitul lui Saturn in Balanta (pana in 8 aprilie si din 23 iulie) ii face pe Gemeni sa devina mai prevazatori si mai grijulii atat in exprimare cat si in relatiile personale. Se vor axa mai mult asupra securitatii si stabilitatii. Beneficiile vin in urma relatiilor cu persoane mai in varsta, care au deja o anumita pozitie in viata. Este un timp favorabil pentru comunicare cu superiorii sau cu cei care detin putere si au autoritate. Tendinta este de autodisciplinare in afacerile importante din viata lor. Ideile de afaceri si avansare profesionale pot fi implementate intr-o maniera practica. Este o perioada buna pentru stabilirea relatiilor de afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se spune ca......

    Un prieten este incapabil sa faca ceva care te’ar rani , se spune doar … Desi adevaratii prieteni asa fac. E simplu , prietenii amicii sunt cei care in loc sa te consoleze pe tine cand ai nevoie sunt alaturi de persoana care ti’a facut rau… Si pur si simplu te judeca , nu te sprijina. NU se numeste invidie si nici macar nu va fi o razbunare… Dar toate vor reveni la normal in momentul in care ceea ce pe mine ma doare , pe ea o va durea mai tare.
    Se spune ca familia nu ti-o poti alege, insa prietenii da… Dar cati dintre noi au capacitatea de a-si alege prieteni adevarati? Cati dintre noi sunt prieteni adevarati? De fiecare data cand o prietenie se destrama se cauta un vinovat, cel care a tradat sau a produs un impas atat de mare peste care nu s-a mai putut trece…cati dintre noi putem spune in numele prieteniei: " Iarta-ma am gresit" .
    O prietenie este o asumare si duce la un moment dat la un compromis: te accept si ma accepti. Dezastrul destramarii apare atunci cand acceptarea dispare.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Un prieten este cineva care iti da libertate totala pentru a fi tu insuti." James Douglas Morrison
    "Un prieten este cineva care te cunoaste asa cum esti, intelege ce ai fost, accepta ce ai devenit si, cu blandete, te lasa sa cresti in continuare." William Shakespeare.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.