6 februarie 2010

CAMATARIA - RECUPERATORII - INTERMEDIARII.

Lucrurile sunt clare, toti batausii aia de la salile de antrenamente sunt racheti si fac parte din mafie pe post de batausi, recuperatori chiar si kileri. desigur in mafie ...

3 comentarii:

  1. Pe final, veti citi o poveste adevarata, in care poate fi verificata, promit sa dau NUME,FAPTE,SOCIETATI, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Împrumut bani foarte rapid" sunt anunturile din ziare si net sau te ajuta cei cu care colaborezi.

    Şi poate fi o soluţie, dacă ai nevoie de sume mari, de zeci de mii de euro. Atenţie însă! În spatele anunţurilor se află firme dubioase care percep comisioane uriaşe sau şi mai rău: cămătari care îţi cer ipotecă pe casă şi ajung să ia şi pielea de pe tine.
    Nu uita ca cei care iti recomanda un astfel de "ajutor" isi ia comisionul lui, nimic nu este gratis.
    De pe urma camatarilor mananca si recuperatorii - haidamaci cu muschi impresionanti, care au grija ca imprumuturile sa se returneze la timp. Intermediarii castiga si ei o paine, facand legatura intre cei care au nevoie de bani si cei care ii pot imprumuta. Ani buni, ziarele au fost pline de anunturi de tipul „Imprumut bani pe termen scurt si lung cu garantii imobiliare“. In camatarie au functionat mecanismele unei intregi industrii, care au mascat mii de povesti tragice ale oamenilor care au fost scosi in miez de noapte din case si care nu au avut unde sa se planga, pentru ca au semnat fara comentarii toate actele care le-au fost date de camatari.
    Un rol important in aceste afaceri l-au avut notarii publici. Ei au facut parte din adevarate retele de camuflare a camatai si au avut grija sa „sugereze“ camatarilor clauze draconice de asigurare a debitorului, fara nici o clauza de aparare a acestuia in caz de abuz. Altfel spus, astfel de contracte nu puteau fi elaborate de camatari fara concursul profesional al unor notari publici, care, prin aplicarea stampilei si a timbrului, confera contractului forta obligatorie fata de terti.
    Contractele ar fi trebuit redactate, astfel incat creditorul sa nu poata executa ipoteca decat in limita sumei datorate. Dar, cum spuneam, in mod special aceste contracte erau incheiate astfel incat debitorul sa-si piarda casa. De asemenea, acest „stil“ de incheiere a contractelor a permis executorilor judecatoresti privati sa evacueze proprietarii datornici cu concursul organelor de ordine. Forma autentica a acestor contracte le confera forta de a fi executate silit.
    Un alt sprijin l-au avut camatarii din partea instantelor civile, care actioneaza de forma in astfel de cazuri, procurorii refuzand pornirea anchetei penale impotriva autorilor inselaciunii. A fost celebru cazul fostului procuror general Tanase Joita, care a fost ani de zile, inainte de a fi numit in inalta functie, aparatorul unor cunoscuti camatari din Brasov. Dar asemenea protectori cu functii ai camatarilor au existat, practic, in toate orasele mari ale tarii, unde camatarii si-au facut averi imense.
    articol preluat din:phg.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmeaza povestea cutremuratoare a unui cunoscut care a avut neplacerea a se confrunta cu camatarii adusi de niste colaboratori de ai sai si de doua societati comerciale care l-au impins in capcana camatarilor pentru a ramane doar ele lideri pe piata.
    Vom posta si inregistrarea video,audio, cu amenintarile pe care le-au facut, inclusiv familiei.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.