6 februarie 2010

Legea atractiei.

Legea atractiei.

3 comentarii:

  1. Suntem magneti gigantici.
    Ca si Legea Gravitatiei, Legea Atractiei lucreaza perfect si impartial, tot timpul, in toate situatiile, pentru toti oamenii
    Formula Atractiei. Oferta noastra vibrationala este compusa din gandurile noastre insotite de sentimente. Universul raspunde acestei oferte prin potrivirea raspunsului vibrational. In orice moment, atragem catre noi esenta a ceea ce gandim si simtim.

    Legea Atractiei spune ca suntem cu totii magneti gigantici, care atragem in vietile noastre orice lucru asupra caruia ne concentram atentia. Legea Atractiei nu tine cont de educatie, talent, statut economic sau aparenta fizica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atragem ceea ce emitem emoţional, asemenea unei antene radio.

    În fiecare clipă suntem atraşi de anumite situaţii, de unii oameni şi la fel atragem şi noi, doar anumite persoane şi experienţe, după cum gândim, căci legea atracţiei energetice universale funcţionează întotdeauna fără greş.
    Legea atracţiei funcţionează indiferent dacă noi credem sau nu în puterea ei şi independent de vibraţia gîndurilor noastre, pozitive sau negative. Te poţi situa pe oricare frecvenţă doreşti şi exact ceea ce emiţi vei primi. Acest lucru se petrece însă total inconştient. Dar se petrece fie că vrei sau nu, în fiecare clipă eşti ceea ce gândeşti, atragi ceea ce emiţi, asemenea unei antene radio. Cu cât intensitatea gîndurilor tale este mai puternică şi frecvenţa lor este mai mare, cu atît se materializează mai rapid şi mai profund. În orice moment tu eşti creatorul vieţii tale.
    Toate se petrec perfect în viaţa noastră pentru că sunt reflecţia perfectă a gândurilor noastre, fie că sînt ele de teamă sau de bucurie. De aceea, de cîte ori pare că nu este aşa, trebuie să iei în calcul faptul că nu îţi cunoşti gândurile inconştiente care te-au adus în acest punct. Poţi face o analiză a felului în care gîndeşti prin urmărirea senzaţiilor tale de fiecare dată cînd ceva nu merge.
    Chiar şi lucrurile care par foarte neplăcute pentru tine se întâmplă pentru că tu, deşi conştient comanzi ceva, inconştient ai un soft care transmite mesaje negative; de exemplu, teama poate genera exact atragerea lucrului pe care nu îl doreşti (“de ce ţi-e frică, nu scapi”). De fapt, vibraţia de teamă pe care tu o emiţi dinăuntru este atît de puternică, încât acoperă cu succes vibraţia de suprafaţă conştientă, o depăşeşte în intensitate şi frecvenţă, deci preia controlul.
    text preluat din: jurnalul.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Legea atractiei este un concept vechi , dar a fost aratat oamenilor din lumea intreaga de curand, castigand milioane de adepti. Regula de baza a atractiei universale este: atragi ceea ce gandesti,atragand inspre tine toate lucrurile, in conformitate cu vibratiile subtile pe care le emiti prin gandurile si emotiile tale. Intamplarile si experientele pe care le traiesti sunt rezultatul gandurilor tale.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.