9 februarie 2010

26 de comentarii:

  1. Celor 12 zodii si decade ale horoscopului european le corespund cele 12 zodii ale horoscopului australian.
    Conform zodiacului australian, indiferent de semnul zodiacal caruia ii apartine o anumita persoana, abia dupa ce parcurgem viata si luam contact si cu celelalte semne zodiacale ajungem la vindecare, echilibru si la descoperirea de sine. Va invitam asadar sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

    RăspundețiȘtergere
  2. Cangur (concide cu zodia Berbec din zodiacul european - 21 martie - 20 aprilie) – Miscare si repaus – Cunoastere si Cautare continua
    In mod paradoxal, Zodia Cangurului Rosu reprezinta una dintre cele mai loiale si flexibile zodii ale horoscopului. Reprezentantii acestui semn pun mare pret pe loialitate, pe puterea de sacrificiu, pe capacitatea de a darui celorlalti, pe taria de a apartine unui grup si de a ramane fidel scopului general. Cei nascuti sub acest semn nu se adapteaza oricarui mediu, insa se adapteaza minunat intr-un mediu care le sugereaza siguranta, atmosfera calda si familiara si confort spiritual. Iau deciziile cu greu, insa atunci cand le iau, chiar daca constientizeaza ca nu au fost cele mai potrivite, nu dau niciodata inapoi. Femeile acestei zodii au foarte bine dezvoltat spiritul matern, sunt protectoare, afectuoase, blande, dar severe, mandre si cu dispozitii inegale, dispretuitoare si rele cu cei care incearca sa le sparga sistemul personal de valori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Zodia Wombat ( Taur - 21 aprilie - 21 mai) – Rodnicie si belsug – Scop pamantesc, Continuitate
    Ca si animalele-simbol care ii reprezinta, nativii acestei zodii sunt pretiosi, impresionabili, dar consecventi, protectivi fata de camin, cu o oarecare lentoare in miscari, simpatici si placuti celor din jur chiar daca rareori ii vei vedea incercand sa intre pe pielea cuiva. Nu le pasa de gura lumii si de ceea ce ar putea aceasta sa spuna despre ei. Sunt firi oneste, deschise, firi terestre si pasionale, cu teluri moderate in viata, concilianti si pasnici de regula, dar cu tendinte spre violenta cand sunt maniosi. Cuvintele cheie ale acestei zodii sunt: “trebuie” si “a avea” si indaratnici fiind, mai usor decat sa-l convingi de adevarul spuselor tale este sa-i demonstrez ca se insala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zodia Glider (Gemeni - 22 mai - 21 iunie) – Progres si perfectionare – Flexibilitate si schimbare
    Chiar daca au o fire energica si dinamica, nativii zodiei Sugar Glider nu au un organism puternic si din punct de vedere fizic sunt predispusi diverselor afectiuni ale sistemului imunitar. Din aceasta cauza, manifestarile lor trupesti nu sunt pe masura realizarilor interioare. Reprezentantii zodiei Sugar Glider au un fond sufletesc bogat si bun, chiar daca sunt schimbatori si imprevizibili, concentrati prea mult asupra detaliilor si amanuntelor ignorate in general de restul lumii. Sunt extrem de comunicativi, sociabili, deloc speriati de schimbari, ba chiar sfortandu-se sa le produca, adorand sa se afle in centrul atentiei, sa vorbeasca, sa barfeasca, sa fie barfiti si luati in seama. Se supara repede, se calmeaza lent, sunt ca focul si ca gandul, nervosi, agitati, vesnic preocupati de ceva anume.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zodia Koala (Rac - 22 iunie - 22 iulie) –Capriciu, contradictie – Drumul catre sentimente
    Daca zodia ta este reprezentata de Koala inseamna ca ai o fire suspicioasa, ca stapanesti mai bine tehnica scuzatului si a amanarii decat tehnica actionarii, ca esti precauta si ca nu te lasi antrenata in competitii atunci cand stii ca sunt sanse minime ca sa castigi. Ai de asemenea o fire pasionala si sentimentala, suferi pana in panzele albe de romantism, esti de o incapatanare crunta si nu te poti vindeca de principiile in care crezi cu tarie chit ca acestea sunt demontate bucatica cu bucatica chiar in fata ta.

    Iti place sa fii rasfatata si esti de o sensibilitate si impresionabilitate iesite din comun. Plangi usor, te descurajezi repede, ai toane si un comportament contradictoriu, esti irascibila uneori, treci repede de la iubire la ura si esti extrem de devotata cauzelor in care crezi. In exprimarea sentimentelor esti o mare maestra si realizari deosebite in cariera pot veni pe aceasta cale. Teatrul, literatura, domeniile artistice sunt domenii predestinate acestor nativi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Zodia Gecko (Leu – 23 iulie - 22 august) – Putere si curaj – Atingerea cumpatarii
    Gecko este o specie de soparla cu un instinct puternic de aparare fantastic, capabila de a se camufla cu mare iscusinta. Cei aflati sub semnul zodiacal Gecko sunt firi puternice, pline de vitalitate si determinare, expresive, tenace si perseverente, generoase cu cei dragi, foarte orgolioase si atente cu ceea ce le reprezinta interesele, dornice nu neaparat sa fie admirate, cat apreciate. Pe buna dreptate se poate spune despre reprezentantii acestei zodii ca sunt nascuti ca sa invinga sau ca sa-i domine pe ceilalti. Intotdeauna ii gasesti prinsi in miezul lucrurilor, incercand sa vina de hac chiar si situatiilor celor mai dificile. Au asteptari mari atat de la propria persoana, cat si de la cei din jur si uneori exagereaza cu criticile si cu pretentiile la fel cum procedeaza si cu egoul. Sunt echilibrati, dar iuti la manie, drepti, dar razbunatori daca se simt nedreptatiti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Zodia Echidna (Fecioara -23 august - 21 septembrie) Receptivitate – Drum catre increderea in sine
    Zodia ce sta sub simbolul Echidnei este o zodie obsedata de propriul perfectionism, de-a lungul diverselor sale experiente interumane confruntandu-se cu probleme majore legate de increderea in sine. Relatiile pe care un nativ Echidna le dezvolta, le saboteaza sau le abandoneaza de-a lungul existentei sale sunt legate de capacitatea fiecarui nativ in parte de a ajunge la o inteleapta si demna acceptare de sine. Spiritul critic al Echidnei este orientat aproape exclusiv asupra propriei persoane. Vesnic nemultumita de ea insasi, vesnic suparata pe unul din defectele sale, vesnic cautand sa se indrepte indreptandu-si neajunsurile, vesnic ascultand mai mult de opiniile celorlalti decat de propriile instincte, vesnic toleranta fata de greselile celorlalti, rareori accepta infrangerile ca pe ceva firesc si relativ. Zodia Echidna are nevoie de un strop din intelepciunea celor din jur pentru a ajunge la o buna intelegere cu sine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Zodia Cacadu (Balanta - 22 septembrie - 22 octombrie) – Voiosie si seninatate - Cel ce da nastere sperantei
    In Australia, papagalii sunt considerati un simbol al frumusetii si al armoniei, al voiosiei si a tot ceea ce inseamna culoare, viata, entuziasm si speranta. Persoanele a caror existenta si destin se afla sub influenta zodiei Cacadu au o fire armonioasa si deschisa, o moralitate frumos dezvoltata, inclinatii artistice, un spirit cald si orientat spre lucrurile fine, estetice, valoroase prin mesajul pe care il au de transmis. Pun mare pret si pe senzualitatea unei persoane si pe senzatiile si trairile care parvin pe calea senzualitatii. In conceptia acestora, se poate ajunge la adevar si la echilibru interior in momentul in care comuniunea si fuziunea trupului cu sufletul este una autentica, reala. Din compasiune, poate mila si pentru ca urasc nedreptatea, persoanele din aceasta zodie manifesta o deosebita inclinatie in a-i asculta, a-i intelege si a-i proteja pe cei slabi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Zodia Paianjen (Scorpion - 23 octombrie - 21 noiembrie) – Extremitati si limitari- Calea spre subjugare
    Nu exageram cu nimic atunci cand spunem ca paianjenul constituie una dintre cele mai aprige zodii ale horoscopului australian. Prin insasi circumstantele intrarii lor in existenta, nativii acestui semn sunt mai degraba influentabili lucrurilor de rau augur decat celor bune, pozitive. Sunt de asemenea predispusi circumstantelor nefavorabile, trebuind sa lupte strans si perseverent, sa dea din coate si sa rastoarne reguli, conceptii si alti oameni pentru a ajunge la ceea ce isi doresc. Personalitatea nativilor apartinand acestui semn sta sub semnul geloziei, al risipei, al exceselor, al rautatii si al arogantei, al ambitiei, al dorintelor inalte si al iluziilor, al dominantei, al capriciului, dar si sub semnul unui devotament iesit din comun. Nativii zodiei au o forta mentala extraordinara, o capacitate de a convinge foarte bine dezvoltata, sunt indemanatici, energici, neobositi si pot straluci simultan in mai multe domenii. Daca ii castigi prietenia unui asemenea nativ, o castigi pe viata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Zodia Kookaburra (Sagetator - 22 noiembrie - 20 decembrie) – Libertatea - Calea catre statornicie
    Asemeni pasarii Kookaburra, pentru cei a caror existenta sta sub simbolul acestei pasari, esentiala si deasupra a toate si a tuturor este libertatea. Nativii Kookaburra pun mare pret pe aventura, pe avantarea in necunoscut, pe elan si pe curajul de a initia schimbari. Cei din zodia Kookaburra sunt firi care ajung mai greu si mai tarziu sa inteleaga rostul stabilitatii si al intemeierii unei familii. Se maturizeaza cu intarziere, sunt iresponsabili si indisciplinati, avand uneori un comportament copilaros si fugind de asumarea responsabilitatilor. In momentul in care simt ca au gasit persoana, locul, jocul, menirea care li se potriveste, lasa gluma si incostienta la o parte si incep sa prinda, incet, dar sigur, radacini puternice si rezistente.

    RăspundețiȘtergere
  11. Soparla (Capricorn – 21 decembrie - 19 ianuarie) – Energie si noblete– Calauzire spre sine
    Semnul Soparlei aduce cu sine un puternic sentiment de apartenenta la realitate si de patrundere in esenta ei. Cei aflati in aceasta zodie sunt oameni pe care te poti baza la nevoie, buni organizatori, orientati spre lucruri materiale, concrete, seriosi si responsabili, constanti in ideile lor si oarecum refractari in fata schimbarilor. Marele lor merit este acela de a stii cum sa treaca cu fruntea sus peste obstacole indiferent de gradul de dificultate al acestora. Chiar daca nu stiu intotdeauna sa-i asculte pe cei din jur, daca ai nevoie de ajutorul lor, nu ti-l vor refuza. Ambitioneaza chiar si fara sa vrea pe cei din jur si le insufla energie si entuziasm. Sunt insa si momente in care reusesc sa creeze panica si disensiuni intre semeni pornind de la fapte banale si lipsite de importanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Strut (Varsator –20 ianuarie - 18 februarie) – Implinire – Puterea de a dobandi, de a atinge, de a duce la bun sfarsit
    Zodia Strutului este o zodie care pune mare pret pe implinire, pe regasirea si cunoasterea de sine, dar si pe interactiunea cu ceilalti. Nativii acestei zodii au o fire idealista, sunt plini de imaginatie si de raspunsuri, cedeaza cu greu compromisurilor, cred in fatalitate si in puterea imprejurarilor, isi gasesc cu greu scopul real in viata, insa atunci cand il gasesc nu se abat nici in ruptul capului de la implinirea destinului.
    Au de asemenea un fler intuitiv iesit din comun si capacitatea de a vedea detalii si chitibusuri care celor multi si neatenti le scapa. Sunt prietenosi si distrati, originali si ingeniosi, obisnuiti cu extremele si cu un mod radical de a fi, de a simti si de a trai, exuberanti sau enervant de pasivi, superficiali sau exagerat de constiinciosi, trecand cu usurinta de la o stare de alta si traind mult si bine nu in lumea exterioara, ci in cea proprie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ornitorinc (Pesti - 19 februarie - 20 martie) – Analiza si plenitudine – Capacitatea de a alege altfel
    Cei nascuti in zodia Ornitorincului se afla sub influenta a doua tipuri de temperament. Unii dintre acestia sunt nestaviliti si impulsivi, se enerveaza cu usurinta si se calmeaza greu, isi vad clar interesele, sunt zdravan ancorati in realitate, urasc regulile si lucrurile prestabilite si nu suporta ideea de supunere. Cei apartinand celeilalte categorii sunt analitici si calmi, cu o fire greoaie, cu mult sange rece si rabdare, cu o vointa destul de slaba, iubind ordinea, organizarea si logica obiectiva, tot ceea ce pot tine sub control.

    RăspundețiȘtergere
  14. Zodiacul egiptean al relatiilor pentru 2010.
    Prin urmare, in functie de data nasterii, de pozitionarea stelelor pe cer la inceputul anului si de zeul guvernant.
    Cum destinul fiecarei persoane in parte se afla sub patronajul unui anumit zeu, vointa zeului respectiv isi punea amprenta asupra relatiilor si legaturilor pe care persoana respectiva le stabilea de-a lungul anului. Conform astrologiei egiptene, drama, neprevazutul, intensitatea, schimbarea si descoperirile vor interfera haotic in anul 2010. Daca vrei sa afli cum vor evolua in 2010 relatiile pe care le-ai stabilit cu cei din jurul tau, iata care sunt previziunile astrologiei egiptene pentru acest an:

    RăspundețiȘtergere
  15. Mout (22 ianuarie-31 ianuarie, 8 septembrie -22 septembrie)
    2010 ii va gasi pe nativii acestei zodii mai suspiciosi si mai fragili decat de obicei, dornici sa se lase inconjurati de iubire si mister. Mari iubitori ai vietii, sentimentalisti si plini de frici, dorinta de a gasi dragostea adevarata ii va determina sa-si depaseasca limitele si sa faca din imposibil posibil. Daca te afli in aceasta zodie, cu pasi inceti, dar siguri, te indrepti direct catre miezul lucrurilor fara a te impiedica de detalii inutile. Ceea ce urmaresti de la tine insati in 2010 este echilibrul perfect, iar Mout iti va dezvolta suficient sentimentul si liberul arbitru. 2010 va fi pentru acesti nativi un an al relatiilor interpersonale potolite, linistite, fara prea mari rasturnari de situatii sau fara conflicte care sa dea peste cap ordinea prestabilita. In relatiile de iubire insa, 2010 atrage dupa sine in a doua jumatate a anului capricii si incertitudini, iar spre sfarsitul anului multa satisfactie sufleteasca si fericire pura. Mare atentie insa la promisiunile pe care vi le fac cei din jur si in care sunteti tentati sa va incredeti! Multe dintre acestea sunt inselatoare.

    RăspundețiȘtergere
  16. Isis (11 martie- 31 martie, 18 octombrie- 29 octombrie, 19 decembrie-31 decembrie)
    Isis este zeitatea disciplinei, iar cei nascuti in acest semn sunt persoane cinstite, oneste si idealiste. Cu toate acestea, in 2010, Isis va aduce celor aflati sub patronajul ei mai mult pragmatism si mai putin timp acordat indulgentei personale, traiului lipsit de griji, pasiunii temporare sau visatului cu ochii deschisi. In relatiile cu cei din jur, 2010 aduce experiente favorizante, insuficienta lipsa de comunicare sau nepasare, luciditate si puterea de a discerne intre cei care isi urmaresc propriul interes si cei care isi urmaresc doar realizarile materiale. In ceea ce priveste relatiile de iubire, 2010 promite speranta si exaltare, comunicare si surprize fericite, dar si indecizie si blocaj mental atunci cand vine vorba de a duce relatia la un alt nivel.

    RăspundețiȘtergere
  17. Horus (20 aprilie-8 mai, 12 august-19 august)
    Nativii acestui somn poseda o personalitate sclipitoare, o vointa intensa, inteligenta si capacitatea de a intelege, dar si nerabdarea de a-si exercita influenta asupra celor din jur. In 2010, Horus va aduce pentru acesti nativi un simt acut al responsabilitatii si dorinta de razvratire impotriva firescului. Razvratirea apare si impotriva legilor, a oamenilor sau a partenerilor care reusesc sa castige simpatia si respectul celor din jur prin metode conventionale, clasice, pe care ei le gasesc banale si mediocre. Intr-un mod ciudat, deoarece nativii acestui semn sunt destul de toleranti fata de ceilalti, in 2010, acestia vor avea tendinta de a fi agresivi si de a-i ataca fatis, reprosandu-le si strigandu-le in fata lucruri grele. In relatiile de iubire, Horus da nesabuinta si pasiune in egala masura, dorinta de a domina sau de a fi dominata, dar si un consum inutil de energie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Seth (28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie)
    Seth aduce celor aflati sub influenta sa dorinta de a atinge perfectiunea, dar si inclinatia catre manie sau incapacitatea de controlare a instinctelor. Daca apartii acestui semn, vei fi mai mult temuta decat iubita anul acesta, insa important este sa stii sa ierti si sa uiti. Prea multa incredere in ceilalti te poate face sa pierzi contactul cu realitatea, iar imaginea pe care o ai asupra binelui personal este distorsionata. 2010 aduce cu sine oportunitati de a-ti transforma viata, de a o inalta sau pur si simplu de a indrepta catre un alt nivel. In 2010 vei face fata tuturor provocarilor care apar in relatiile cu ceilalti chiar daca nu urmaresti expres acest lucru. Conversatiile cu cei din jurul tau nu vor fi usoare si nu iti vor aduce intotdeauna usurare sau bucurie. Relatiile de iubire trec intr-un plan secund, in defavoarea unei interactiuni prietenesti de cunoastere si de investigare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nilul (1 ianuarie-7 ianuarie, 19 iunie-28 iunie, 1 septembrie – 7 septembrie, 18 noiembrie-26 noiembrie)
    Nilul aduce pentru nativii acestei zodii toleranta si dorinta de liniste, receptivitate fata de opiniile celorlalti, dar si mai multa moralitate, dorinta de a se afunda in cunoasterea de sine, constientizarea propriilor valori si in concretizarea necesitatii de a se afla pe cont propriu. Relatiile cu ceilalti au la baza dorinta de a-si imbunatati relatia cu sine: nativii acestui semn vor sa uite, sa mearga mai departe, sa-si afirme individualitatea, sa-si imbunatateasca situatia actuala. Nilul aduce totodata inundatii, seceta si multe conflicte in relatia cu persoana iubita, dar si perioade minunante, de rodnicie si armonie perfecta, cu precadere spre sfarsitul anului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Geb (12 februarie -29 februarie, 20 august-31 august)
    Nativii acestei zodii pot obtine rezultate satisfacatoare atat pe plan personal, cat si profesional prin diplomatie, cooperare, tact si scrupulozitate si mai ales prin imbunatatirea si evolutia relatiilor interumane. 2010 va fi un an propice daruirii si deschiderii catre ceilalti si mai putin favorabil pentru urmarea drumului propriu. In relatiile de iubire, riscul de singuratate, despartire sau ratacire este crescut intrucat Geb favorizeaza tendinta de introspectie, analiza si autoevaluare spirituala chiar daca acest lucru nu are o influenta benefica asupra ta. Drumul tau in 2010 pare a fi intesat cu anumite riscuri, dar si cu reusite importante. O buna parte din traseul tau existential in 2010 va depinde insa de respectarea si intelegerea resurselor sufletesti ale celor din jur, cu necesitatea de a pastra nealterate propriile resurse sufletesti.

    RăspundețiȘtergere
  21. Thoth (1 aprilie – 19 aprilie, 8 noiembrie – 17 noiembrie)
    Thoth aduce celor pe care ii protejeaza dispozitia necesara de a cauta adevarul cu orice pret atat in ceilalti cat si in propria persoana. Daca te afli in acest semn, ideile tale sunt creative si iti pun in valoare capacitatea de comunicare. 2010 va fi pentru tine un an al schimbarii, al asumarii de riscuri noi, al dezvoltarii si al independentei, al libertatii, al autodepasirii si al performantei, dar si un an al superficialitatii, al incapacitatii de a finaliza tot ceea ce ti-ai propus. Adevarata ta sursa de satisfactie interioara este insa de natura instinctuala, iar placerile pe care le obtii din relatia ta de iubire sunt mai mult de ordin trupesc.

    RăspundețiȘtergere
  22. Amon-Ra (8 ianuarie- 21 ianuarie, 1 februarie-11 februarie)
    Nativii acestei semn sunt binecuvantati in acest an intrucat existenta lor este guvernata chiar de Amon-Ra, zeul principal al zodiacului egiptean. Puterea si grandoarea sunt menite pentru ei in acest an. In 2010, nativii acestui semn reusesc sa se elibereze cu mare usurinta de toate restrangerile si dezamagirile pe care le-au adunat din anii trecuti si putini sunt cei din jur care vor ramane nepasatori in fata intelepciunii si a prezentei lor. In cazul in care te afli in acest semn, personalitatea ta va fi profetica si vei reusi sa scoti la lumina tot ce au ceilalti mai bun, iar pentru aceasta vei avea nevoie de o vigilenta maxima si un nou cod moral. Excesele de toate felurile iti vor da tarcoale, insa cei pe care ii iubesti si care te iubesc la randul lor vor fi dominati de fericirea. Iubirea iti parvine in acest an, in mod natural, pe neasteptate, aducand cu ea reinventare, flacari si scantei noi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sekhmet (29 iulie-11 august, 30 octombrie-7 noiembrie)
    Influenta lui Sekhmet se traduce in cazul acestor nativi intr-o mare capacitate de empatizare, prin adaptabilitate, prin energie si inflacarare, precum si prin scopul voit de eliminare a obstacolelor ce se interpun in evolutia relatiilor cu cei din jur. Posibil ca 2010 sa aduca o oarecare limitare spirituala si o deschidere mai mare catre latura materiala a vietii, ceea ce ii face pe acesti nativi sa nu mai puna atat de mare pret pe intelegerea si comunicarea cu ceilalti. Indolenta, poate nepasarea, o atitudine jemanfisista, neasumarea responsabilitatilor, dorinta de singuratate si regasirea merg mana in mana cu tacerea si meditatia. Iubirea nu este inclusa in fericirea pe 2010, insa nici nu este musai. Sekhment scoate iubirea din piatra seaca, facand-o sa devina sursa dorintei de a merge mai departe si de a reveni pe drumul cel bun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anubis (9 mai-27 mai, 29 iunie-31 iulie)
    In mitologia greaca, Anubis reprezenta zeitatea ce ghida spiritele celor care au parasit aceasta lume spre lumea de dincolo. Persoanele aflate sub influenta lui Anubis sunt istete, pline de compasiune, fataliste, retinute, dar cu o gandire deosebit de profunda. Anubis aduce in 2010 receptivitate in fata ciclurilor lunare, precum si tendinta de schimbare a dispozitiei in functie de acestea. Influenta Lunii le va aduce noroc si bunatatea indeosebi prin sensul si echilibrul pe care le gasesc in ei insisi. 2010 propune un nou ritm de viata, mai linistit, mai asezat, mai protectiv, la adapost de schimbari dramatice sau de emotii puternice. Relatiile cu ceilalti sunt in general pasnice, urmand o evolutie fireasca, insa este inevitabil ca schimbarile care au loc in viata celorlati sa nu te afecteze si pe tine. Este foarte important sa-ti pastrezi optimismul mental catre sfarsitul anulu, caci zeitatile vor dori sa inchizi si sa deschizi noi capitole in viata ta amoroasa.

    RăspundețiȘtergere
  25. Osiris (1 martie- 10 martie, 27 noiembrie -18 decembrie)
    Osiris era zeul lumii subterane, cel de la care se transmitea intelepciunea sufletelor plecate la sufletele ramase. In acest an, Osiris aduce celor nascuti sub semnul sau multa inspiratie si imaginatie, caldura si confort spiritual, placeri scurte, dar reconfortante si adundenta de optimism si emotii. 2010 este timpul potrivit pentru a invata sa te simti bine in compania celor din jur, pentru a te bucura de viata si de ocaziile in care interactionezi cu experientele celorlalti. In 2010, tu vei fi liantul, persoana care transmite mai departe cunostintele sale. Tu detii raspunsul la toate intrebarile celorlalti. Tu vei fi cheia multor probleme si te vei inconjura de oameni dezinteresati si altruisti.

    RăspundețiȘtergere
  26. Bastet (14 iulie – 28 iulie, 23 septembrie -27 septembrie, 3 octombrie-17 octombrie)
    Atunci cand destinul tau este influentat de Bastet, in ciuda incurcaturilor care apar cu ostentatie in jurul tau, in ciuda unui temperament inclinat catre anxietate, neliniste si angoasa, viata ta devine o permanenta cautare a balantei si a armoniei. In 2010, Bastet iti aduce magnetism si carisma, dar si capacitatea de a deveni propriul lider spiritual sau credinta ca, de una singura, puterea ta mentala poate face din iad rai si din rai iad. Relatiile cu ceilalti in acest an se vor baza pe indrazneala, curaj, sensibilitate la durerile si probleme celorlalti, precum si pe o influenta pozitiva din partea lui Bastet. In 2010, Bastet nu aduce schimbari esentiale sau radicale in iubire, ci continua firesc fluxul evenimentelor ce au avut loc anul anterior.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.