4 iunie 2010

La Multi Ani. 2 Iunie - ziua de nastere a lui Laurentiu.

4 comentarii:

  1. Ziua copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si de ce nu de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese.
    Prin gingasia lor copiii sunt usor de iubit. Nu poti sa nu-i iubesti! Calitatea sufletului copilului este nealterat. Sinceritatea si puritatea lui ne impresioneaza. Voia buna, surasul gingas al copiilor sadeste in noi speranta de mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lunecand pe bolta-albastra
    A venit intai o stea
    Ca sa-mi scrie pe fereastra:
    - Sa traiesti, e ziua ta!

    A venit si-o randunica,
    Tot langa fereastra mea!
    Ciripind a vrut sa-mi zica:
    - Sa traiesti , e ziua ta!

    Si salcamul plin de floare,
    Frunza-ntr-una-si legana;
    Sa-mi sopteasca o urare:
    - Sa traiesti, e ziua ta!

    Dar si flori si cant si stele,
    Toate le-am putut afla
    ,In urarea mamei mele
    Sa traiesti, e ziua ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Viata mea ar fi pustie fara tine,intunecata fara lumina din ochii tai, trista fara zambetul tau, iar soarele si luna nu ar mai straluci la fel fara tine.


    Doresc ca viata sa aiba pentru tine numai bucurii, iar norocul sa-ti fie prieten nedespartit, drumul vietii sa-ti fie presarat cu flori si glorie de pe urma caruia sa ulegii "Laurii" - La Multi Ani LAURENTIU.

    Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape..un vis frumos ca al unei povesti.. asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!


    Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti fie aproape pentru a vechea ca viata ta sa fie lipsita de griji si nevoi, zambetul sa nu-ti fie sters de umbra tristetii iar bucuria din suflet sa nu ti-o fure grija sau nelinistea. LA MULTI ANI, LAURENTIU.

    La multi ani, cand ai mai pus un trandafiras in buchetul vietii tale, eu iti doresc ca luna de pe cer sa-ti stea la picioare si sa luminezi tu in locul ei, fi raza de lumina ce te calauzeste spre succesul vietii tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. ”Limpede nu vezi decât cu inima. Miezul lucrurilor nu poate fi văzut cu ochii”.- Antoine de Saint-Exupéry - „Micul Prinţ”

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.