29 mai 2011

Vampiri energetici!!!!

In mediul natural in care traim, unii oameni ne tensioneaza, sau ne fac sa ne simtim bine in largul nostru. Altii pur si simplu sug viata din noi. Acestia din urma au fost numiti de medicii psihiatri “vampiri energetici” si sunt acei oameni-lipitori negativi care iti sug forta vitala si te epuizeaza.
Cel care face reprosuriAre un mod meschin de a te face sa te simti vinovat sa nu faci lucrurile cum trebuie. Persoana respectiva admonesteaza si imparte la nesfarsit porti de vinovatie, sau recurge la invective. Cercetarea psihiatrica arata ca insisi copiii care au fost invinovatiti, adesea vor deveni parinti care vor invinovati la randul lor. Se foloseste de acuzatii ca sa te secatuiasca de energie, nelasand loc pentru discutii.

Cum te aperi: construieste-ti un scut imaginar de aparare, un cocon de lumina alba, care impiedica pe oricine sa-ti faca rau. Este semipermeabil, lasand sa patrunda numai ceea ce este pozitiv, dar tinand la distanta negativitatea.
 Cel care are permanent nevoie de depanare rapida
Este ca o casa care necesita permanent reparatii. Unul ca ei te cauta disperat la orice ora ca sa-i rezolvi rapid problemele: “Cum sa-mi aduc prietenul inapoi”, “De ce sunt asa de grasa?”... te pot intreaba ei. Neajutorarea ei tiranica te atrage in capcana, te devoreaza cu tot cu energia pe care o ai. Nu exista scapare: esti fraierul in carca caruia se arunca problemele. Tu doresti sa-l ajuti sa-si usureze durerea, dar el abuzeaza. In copilarie acesti vampiri au fost lipsiti de sprijinul parintesc in a-si rezolva responsabil problemele.
Monstrul care ataca la jugularaEste o persoana razbunatoare care te secera fara mila. Manata de invidie, de doriunta de competitie sau de o acuta stare de nesiguranta, iti distruge energia cu insulta cea mai potrivita. Loviturile lui sunt dureroase si iti va fi greu sa ti le scoti din minte. Poate zice asa: “Uita-l pe tipul ala. Este atat de departe de nivelul tau”, “Nu fi absurda, nu ai stofa pentru job-ul asta!”... Acest monstru se foloseste de propriile-i tenebre pentru a te tulbura sau mutila. Efectul energetic al contactului cu acesti vampiri se simte la nivel nuclear, te lasa bolnav prin drenarea energiei vitale.
citat preluat din: .citynews.ro/mures/cum-te-aperi-de-vampirii-energetici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.