11 septembrie 2012

Ce este FAMILIA??

Ce este Famila?

3 comentarii:

  1. Ce inseamna familia?

    Famila este acel grup de oameni care se nasc iar ei sunt rude, sunt cei ce ai impresia ca esti mai putenic langa ei, sunt cei ce nu ii poti alege tu ca pe prieteni, ci ti da Dumnezeu.

    Familia este un cuvant cu o conotatie puternica, rostind termenul simti cum iti vibreaza si cel mai mic sentiment. Familia poate fi acel grup care este format din cel putin 2 persoane (sot - sotie), fericirea si linistea sufleteasca o regasesti in familie, siguranta si stabilitatea la fel.
    Azi....traim o drama a celor ce isi uita rudele de sange, multi dintre noi in valtoarea vietii uita ca au familie,semeni cu probleme prin care au trecut si ei.
    Toti am uitat ca in copilarie eram inconjurati cu multa dragoste si ajutati de familie pentru a evolua. Am uitat ca o problema grava se rezolva in familie, suntem imuni la problemele aparute in familie, suntem victimele materialismului in detrimentul familiei. Pacat!
    Familia ar trebui sa fie rampa de lansare si invingerea greutatilor, dar cati constientizam asta??

    RăspundețiȘtergere
  2. Familia NU se uita si NU se inlocuieste cu alte persoane niciodata in viata!
    Nu intorci spatele familiei pentru confortul tau niciodata, nu jignesti si nu fugi din fata problemelor aparute in familie, doar pentru ati oferi tie siguranta, uitand cu desavarsire ca datorita familiei ai ajuns pe o treapta mai sus in evolutia ta.
    Familiei NU ii ceri niciodata, ci doar ii daruiesti, daruind poti fi fericit si linistit ca familia ta este ferita de probleme.
    Din prea mult egoism am uitat toate aceste lucruri, am uitat sa ne bucuram si sa ne mandrim de familia noastra, am uitat ca facem parte din acel intreg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Familia este cel mai divin si de neinlocuit lucru in lume, este cel mai importat grup social din viata ta, cele mai frumoase si unice momente din viata, cele mai importante clipe traite la maximum.
    Caracterul unui om se formeaza din familie, sunt trasaturi cu care te nasti iar genetic le mostenesti. Adevaratul laborator de formare al unei persoane se datoreaza familiei. Transformarea fiecarui individ in persoana se datoreaza familiei, comportamentul si rezultatul tuturor actiunilor se formeaza in familie.
    Sanatatea unei familii se datoreaza sentimentului de siguranta, marcheaza destinul individului,valorifica sacrificiile care se fac pentru a urca usor si sigur pe treptele succesului.

    Pentru fiecare in viata familia inseamna ceva, fiecare dintre noi o definim si o pastram asa cum consideram. Familia este un trup in care trebuie sa ai grija sa nu il accidentezi, daca o parte a trupului nu mai functioneaza atunci.....familia se imbolnaveste.
    Dumnezeu a creeat familia, astfel incat sa fie unita si mereu impreuna si la bine si la rau.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.