17 noiembrie 2009

Seductia Doamnei.

Seductia Doamnei.

4 comentarii:

  1. Desi par mai slabe, femeile stiu sa manipuleze mai bine, detin mai multe tehnici de seductie, sunt mai nuantate, mai subtile, mai sofisticate. Femeile pot seduce prin zambet, inteligenta, aspect si lacrimi. "Barbatul cere si asteapta sa primeasca. Sexualitatea lui e primara, iar refuzul unei femei il face mai vulnerabil", este de parere psihologul Augustin Cambozie, presedintele Federatiei Romane de Psihoterapie.
    Femeile reusesc a seduce prin gesturi si cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. In fata agresivitatii barbatilor, femeile isi pastreaza mai usor calmul. Daca nu fac asta, stiu sa fie copilaroase sau sa foloseasca "arme strategice", precum plansul. "In felul acesta, barbatul incepe sa aiba sentimentul de vinovatie si sa se comporte protectiv", explica psihologul.
    Lacrimile unei femei pot distruge demnitatea unui barbat, facandul inconstient partas al lacrimilor.
    Cel mai frecvent, sustin specialistii, barbatii incearca sa castige prin forta sau prin apartenenta la o anumita clasa sociala - conteaza costumul pe care il poarta, stiloul, parfumul pe care il folosesc, masina sau masinile pe care le conduc, contul in banca, relatiile pe care acesta le are sau numarul de carduri,puterea, autoritatea si nu in ultimul rand tot ceea ce poate oferii un barbat, oricat de rational ar fi.
    Femeile ajung sa seduca constient de consecinte barbatii a caror calitati le-am enumerat mai sus, depinde de ceea ce doreste fiecare femeie. Foarte putine femei seduc un barbat doar pentru simplu fapt ca il indragesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Naturaletea si sinceritatea unei femei pot fi armele cele mai originale in seductie, asta numai daca acel barbat iti starneste interesul fara a gandi alte oportunitati sau beneficii, acesta fiind cel mai usor lucru si natural.
    Cand in seductie au loc transformari ale persoanei pentru a obtine alte interese asociate cu barbatul pe care voe sa il seduca, atunci totul devine obositor. Mai precis femeia devine plictisita si obosita deoarece este intr-o continua cautare de artificii ale seductiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imagindu-va un tablou al unei femei plictisite si obosite - facand comparatie la tabloul extrem - o femeie naturala si seductia involuntara fara artificii. E?......ati gasit diferenta??
    Gesturile si faptele unui barbat sedus prin naturalete si sinceritate si partea opusa - un barbat sedus prin artificii ieftine, unde sunt implinirile sufletesti? Unde sunt zambetele nevinovate ale reusitei? Unde este originalitatea oricarui gest?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.