5 martie 2010

Rolul amantului

3 comentarii:

  1. "Amanta",daca se intampla totusi, imaginatia creatoare a barbatilor produce scenarii mai interesante decat filmele de pe canalele destinate adultilor.Amanata „din iubire“, subtiaza de regula buzunarele si cosul familiei care are astfel de cheltuieli, pentru ca „linistea“ costa. Si barbatii sunt dispusi sa plateasca. Cheltuielile cu amanta reprezinta o realitate pe care nu se stie cate familii au curajul sa o recunoasca.
    Amantele sunt genul de femei care au nevoie de protectie.Amanta interpreteaza rolul victimei care are nevoie sa fie salvata, iar barbatul se ofera bucuros sa accepte rolul salvatorului.
    O amanta raspunde instictiv acestor nevoi, facandu-l sa se simta util, pentru ca ea are in permanenta grija sa-i dea o problema de rezolvat, o masina de reparat, pentru ca ea, femeie singura si neajutorata, nu poate trai fara ajutorul lui, fara prietenia lui, pentru ca o amanta stie sa asculte si atunci apar confidentele si simpatia. Apoi intimitatea si de aici nevoia de convorbiri nelimitate, explicatii, mesaje care nu se mai termina.
    O femeie care alege sa devina amanta ar trebui sa se intrebe de ce admite in viata sa un barbat cu jumatate de norma. Atata poate? De ce se multumeste cu rolul de roata de rezerva, chiar daca el ii implineste dorintele materiale si uneori chiar dorm impreuna? „Amantele au trasaturi feminine si indarjire masculina!“. Aceasta calitate ar putea fi folosita altfel, nu pentru a beneficia de mai mult din timpul, sentimentele si banii sotilor sau de a profita de comportamentele gresite ale sotiilor, ci pentru a trai o relatie plina, autentica, nicidecum „pe furate“.
    Fiecare femeie viseaza in copilarie sa devina o printesa. Sa fie tratata, iubita si respectata ca o printesa. Doar de noi depinde ca visele sa devina realitate.
    Articol Publicat la data de 15.12.2008 elady.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Definitie: "Amanta: este o femeie sexy, misterioasa, care are o relatie secreta, romantica si sexuala cu un barbat casatorit".
    La inceput, amanta are toata puterea. Ea tine barbatul casatorit sub o vraja si obtine toata atentia si timpul pe care barbatul ar fi trebuit sa-l petreaca cu sotia. Tot amanta este cea la care se gandeste barbatul atunci cand este cu sotia sa. Amanta este femeia caruia barbatul ii ofera cadouri pentru a tine-o fericita, iar aici depinde de ceea ce isi doreste femeia in a fi fericita. Amanta poate cere pentru fericirea ei, stimul material, sprijin pentru desfasurarea unor activitati, cadouri costisitoare pe care le primeste bucuroasa, le etaleaza bucuroasa si le pastraza in patrimoniul personal.
    Barbatilor le place ca femeile sa se lupte pentru ei. De fapt... si femeilor le place ca barbatii sa se lupte pentru ele. Este o traire care da o stare de bine, fie ca o recunoastem sau nu. Uneori batalia in lupta pentru a obtine "fericirea" in relatie se face fara scrupule, etalandu-se si chiar mandrindu-se, expunerea facandu-se chiar periculoas. Trairile sunt intense iar adrenalina la cote maxine. Unora le place si ii stimuleaza aceasta stare de incordare si pericol. Altii devin nervosi si pandarii amantului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Amanta nu este o femeie rea, asa cum multi o numesc. Ea este o femeie care spera ca, la un moment dat, va obtine cateva drepturi exclusive asupra respectivului barbat si reuseste. In cealalta parte sunt barbatii care se hotarasc sa devina amanti, unii barbati se gandesc ca e mai bine ca femeia sa fie si ea maritata, cel putin problema discretiei va fi rezolvata pentru moment deoarece etapa este la inceputul relatiei. De aici urmeaza constientizarea ambilor ca pe langa relatia lor, mai exista cea de acasa, si astfel intimitatea lor este perturbata de sot sau sotie iar daca isi doresc ora de liniste trebuie sa-si indeplineasca acasa rolul de sot si sotie exemplar, altfel edificiul amantilor risca sa fie desconspirat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.