6 ianuarie 2012

A plecat un inger

Amintirea ta va fi vesnic in inima mea, iar sufletul meu plange de dorul tau.

3 comentarii:

  1. Azi...cand tu nu mai esti
    Azi cand tu ai plecat in cer,
    Azi cand stiu ca nu mai pot plage,
    Nu mai pot striga de durere...
    Sant ratacita printre amintiri si cuvinte...
    Printre imagini si glasul tau....il aud in soapte,
    Dureroase,inimaginabil de dureroase.
    Lacrimi....nu isi au rostul,
    Vorbele sunt prea sarace
    Privirea mea te cauta, fie...... si pentru o secunda, deja imi este dor de tine.
    Incerc sa fiu puternica si demna asa cum erai tu...dar, ma pierd,ratacesc si caut amintiri, orice lagat de tine. Iti voi pastra amintirea asa cum ti-ai dorit-o, inca te vad, te aud, imi amintesc cuvinte,soapte,versuri pe care mi le trimitea-i atunci cand o problema ma intrista, atunci cand toate erau impotriva mea.....si toate astea sunt mult prea dureroase,mult prea mult......
    Te-am pierdut si pe tine, sunt ratacita printre oameni fara semnificatie pentru mine, o multime care nu imi va oferii nici un gram din ceea ce am invatat de la tine.
    Ma napustesc multe amintiri,multe clipe,multa compasiune si bunavointa asa cum m-ai invatat tu,dar ce folos?
    Acum esti un inger, cerul avea prea multa nevoie de tine, ai plecat.....Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa aiba grija de tine.
    Sper din inima mea sa-ti fie mult mai bine acolo decat aici, meriti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele tau era predestinat in a ajuta si sprijinii oamenii, realizez abia acum....dar acum am aflat si povestea. Cine poate spune ca nu ai fost un inger pe pamant, un inger tanar care te-ai suparat pe noi si ai ales sa pleci devreme, mult, mult prea devreme.
    Am citit un articol suna asa "Îngerii merită toată recunoştinţa noastră, întocmai ca cea pe care o resimţim faţă de un prieten fidel şi întotdeauna gata să ne asiste cu dragoste şi înţelegere", ai fost un inger, sunt speriata la gandul ca ai plecat, am ramas singura si descurajata, cand voi avea nevoie de tine, te voi striga, ca in vremurile bune cand te sunam,cand ne vedeam, cand vorbeam cand ne sprijineam una pe alta, te-am pierdut si asta este tot ce doare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Plange cerul, plang prietenii si cunoscutii, plang florile, plang pasarile totul este trist, si azi..... in luna ianuarie cerul.....plange,da.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.