10 septembrie 2012

Frunza de laur

 
 
Doua contraste.
 
 

4 comentarii:

 1. Surprinzator m-am impiedicat in viata mea de o buruiana :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Doua contraste:
  * 1 - Invinsii si
  * 2 - Invingatorii

  Invinsii sunt acei oameni ce intorc capul si se abat din drumul vietii, intanzand o mana de ajutor celor care au nevoie.
  Iar..........
  Invingatorii sunt aceia care isi urmaresc propriile lor interese calcand peste orice pentru a-si satisface nevoile.
  Tu alegi cum vrei sa fi!
  Azi sunt mai saraca ca ieri.....am intors capul si am privit cu intelegere alta persoana, pe care eu am crezut-o importanta in viata mea. Am gresit iar acum platesc.

  Mi-a fost daruita in viata frunza de laur, fara prea mult efort si asta pentru ca mi-am dorit-o foarte mult, dar tot azi constat ca nu o mai pot purta in mani, nu o mai pot ingriji, nu o mai pot ajuta sa creasca sa infloreasca. Ma gandesc ca ar fi trbuit sa o impart sau sa o daruiesc la randul meu,dar din egoism nu am facut-o, sper sa nu fie prea tarziu si atunci cand o daruiesc sa fie pusa la locul cuvenit ei.
  Am pierdut tot ce am cladit si am ramas doar cu floarea mea de laur.
  Dumnezeu sa o binecuvanteze, sa-ti presare in calea vietii numai flori de laur,bucurii si impliniri.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca iti doresti ca gradina vietii tale sa ramana numai flori, atunci taie toate buruienile si arunca-le cat mai departe de tine, nu privi niciodata spre ele ca sa nu te induri de lacrimile lor inselatoare, nu asculta rugamintile lor pentru ca vei deveni sclavul lor.
  Ingrijeste-ti florile cu pasiune si dragoste, buruienile arunca-le in foc si toarna si benzina. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Adauga vietii tale buchetul de flori strans pe parcursul vietii, zambeste pentru a le arata recunostinta si multumeste pentru izbanda. Inconjoara-ti viata numai cu flori, bucura-te de ele, iubeste-le astfel incat in ficare zi sa mai adaugi cate o floare in buchetul vietii tale.

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.